FireMaan 0 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Co jest według was lepsze Achtung z Hestii czy FP3 ??? :? :grin: Cytuj
0 roberto5455 0 Opublikowano 24 Grudnia 2009 to zalezy co masz na mysli pod wzgledem lepsze.Głośniejsze achtungi, bardziej opłacalne FP3 Cytuj
0 FireMaan 0 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2009 to zalezy co masz na mysli pod wzgledem lepsze.Głośniejsze achtungi, bardziej opłacalne FP3 Pod względem efektu... Cytuj
0 Neodo 10 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Są dwa rodzaje achtungów z hestii - małe (he0208) i duże (he0008s) Według mnie obydwie petardy są najlepsze pod względem głośności, ALE od czasu wyprodukowania FP3 NEW chodzą pogłoski, że mały achtung jest odrobinę słabszy od FP3 NEW a jak wiadomo jest ich 20 w opakowaniu a cena jest prawie jednakowa, przy czym małych achtungów (he0208) jest 6 w opakowaniu. Jeśli chodzi jednak o duże achtungi (he0008s) są one najgłośniejsze, i żadna petarda nie jest mu równa. Film testu Achtungów http://www.youtube.com/user/Neodinni#p/u/9/-bWotoEUzIMFilm testu FP3 NEW Cytuj
0 Maurycy 0 Opublikowano 24 Grudnia 2009 ja polecam fp3 :twisted: bardzo głośna, na dodatek oślepiający efekt świetlny Cytuj
0 Poki 17 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Hestia ma nieporównywalne achtungi. Przynajmniej było tak w latach poprzednich. FP3 jest naprawdę godnym kandydatem do 2-giego miejsca. Dziś wygrał porównanie z TXP001, co zaskoczyło mnie niesamowicie. Cytuj
0 Skalar92 0 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Ja mam pytanie na temat tych rzymskich z biedry za 25 czy sa oplacalne i jaki efekt mniej wiecej czy sa porownywane to western ? Cytuj
0 Erlick 1 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Nie nie! TXP001 Jest głośniejsze od fp3... I to o wiele już ludzie nie przesadzajcie ! Mały achtung jest głośniejszy od TXP* Więc równo znacznie od FP3! Nie ma możliwości żeby był głośniejszy.. 2 pierwsze miejsca należą to achtugnów Hestii Cytuj
0 ZIP 0 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Ale już nie dzisiaj Nie wiem , czy są jakieś nowe przepisy dt. petard , posłowie wpadli na nowy pomysł czy po prostu producenci z powodu kryzysu szukają oszczędności.Jedno wiem na pewno - duże petardy począwszy od Jorge , przez Tropica na Maxsemie skończywszy są nieopłacalne i do d...Miałem w tym roku do czynienia z dwoma rodzajami Achtungów Hesti - ostatnią sztuką starego Achtunga z napisem z tyłu "Petarda Profesjonalna" i tym "nowym" lżejszym o około 6g , bez żadnego napisu na petardzie , nawet instrukcji.Jest to na pewno produkt Hesti , cena (nawet bazarowa) nie uległa zmianie , ale jakość to już co innego.W marcu odpalałem na tym samym placu , co ostatnio robiłem test dużego Achtunga z napisem z tyłu "Petarda Profesjonalna".Jak wywaliła to aż ludzie się wydzierali , a szyby drżały w całej okolicy.Tego nowego przegoniła...FP3 New , podobnie jak sprzęt z Maxsemu , Jorge i Tropica.Kręcąc film spodziewałem się porządnego grzmotu , więc zdziwienie było ogromne , gdy usłyszałem ... K0204. Sam porównywałem FP3 i tegoroczne He0208.FP3 wygrywa bez porównania. Cytuj
0 Erlick 1 Opublikowano 25 Grudnia 2009 ZIP dzisiaj dzisiaj, bo miałem okazje dzisiaj testować ^^ Cytuj
0 Erlick 1 Opublikowano 25 Grudnia 2009 A co ja będę pisał idę nagrać film fp3vs mały achtung Tylko aparatem ten huk może nie być za dobry Cytuj
0 Poki 17 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Nie nie! TXP001 Jest głośniejsze od fp3... I to o wiele już ludzie nie przesadzajcie ! Dobrze słysze. Dodatkowo tak samo zaopiniował mój brat i kolega. Poprostu FP3 wygrwa przez ten niesamowity bass jaki daje przy wybuchu. Cytuj
0 FireMan 0 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Możemy się kłócić o to i przez tydzień , a można by po prostu użyć dobrego dyktafonu i podstawić dźwięk do filmu.Założę się , że wynik będzie taki :FP3=HE0008>TXP001>HE0208Nie wiem o co dalej się kłócić.FP3 dorównały HE0008 i trzeba się z tym pogodzić.Kilka osób pisze , że weszły nowe przepisy , ale zauważyłem też , że jedne HE0008 wybuchają mocniej niż inne z tej samej paczki.W moim odczuciu z bliskiej odległości jest tylko różnica w basie na korzyść produktu Jorge. Cytuj
0 Saek 1 Opublikowano 25 Grudnia 2009 A ja nie wierzę w te porównanie FireMan'a. Każdy pisze co innego odnośnie mocy petard, zwariować można. Myśle że wynika to z wadliwych egzemplarzy niektórych petard i później mówi sie że FP3 wygrywa. Stawiam cały swój stuff że FP3 jest słabsza od HE008, HE0208 i TXP001 !!! Cytuj
0 FireMan 0 Opublikowano 25 Grudnia 2009 http://i50.tinypic.com/2z6xn5j.jpghttp://i45.tinypic.com/34sntb4.jpgMoże niech ktoś rozbierze FP3 , HE0008 i HE0208 i porówna ilość prochu :mrgreen: Cytuj
0 Erlick 1 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Seak DOKŁADNIE ! Moje achtungi małe biją na głowe FP3 i txp001 Cytuj
0 pirotechnika 0 Opublikowano 25 Grudnia 2009 tak tak FireMan weź rozetnij oddziel fb od opóźniacz (wiesz o co biega??) podpisz porób fotki i sprawa się wyjaśni Ps ale i tak ktoś powie że ta ma grubszy korpus od tej i mocniej walnie :roll: Cytuj
0 Shiney 0 Opublikowano 25 Grudnia 2009 a po co się o to kłócić, która mocniejsza? obydwie są dobre i fajne do zabawy, każdy kupuje jaka mu się podoba i myślę, że będzie z niej zadowolony. Cytuj
Pytanie
FireMaan 0
Co jest według was lepsze Achtung z Hestii czy FP3 ??? :? :grin:
36 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi