Tyszek 0 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Symbol: nieokreślonoNazwa: Twister Opis: duży samolot HestiiZdjęcie: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/936082ca936afa3d.htmlFilm: - brak - Cena hurtowa: - brak - Efekt to zielone wiry i srebro Mój po locie nie miał wybuchu, walnął w samochód ;p Cytuj
Orbit 4 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Na focie zabardzo nie widac,jesli chodzi o lont ktory odpalasz to zrywaj oczywiscie,a jesli o ten ktory wchodzi do motylka to nie zrywaj(ale i tak nic sie nie stanie jak zerwiesz Cytuj
Tyszek 0 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2009 Chodziło mi o taśmę, która "przykleja" lont do motylka. Zrywać tą taśmę czy zostawić? Cytuj
malysz 2 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zrywać nie musisz. Możesz zostawić i tak odpali, ale dla pewności możesz zerwać. Cytuj
Tyszek 0 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2009 Okej, dzięki za pomoc [ Dodano: 2010-01-08, 21:23 ]Efekt to zielone wiry i srebro Mój po locie nie miał wybuchu, walnął w samochód ;p Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi