Skocz do zawartości

JW11 Ballet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy miał ktoś tą fontanno-wyrzutnię. Ile kosztuję i czy jest FAJNA?

- @witus - błędy ortograficzne poprawione... -

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja właśnie kupiłem tą wyrzutnie w www.vmax2.pl i zapłaciłem 3zł za sztukę.

Opublikowano

W leclercu jest dostępny ballet za 2,99zł z triplexu. Słyszał ktoś kiedyś o nim ??

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja ją kupuje w realu kosztuje bodajże około 6 zł.

Opublikowano

No balleta mam co roku teraz też kupiłem z Hestii,ale myśle że jak będę w hurtowni to kupie jeszcze z 3 ballety ;d

Opublikowano

A ile kosztują churtowo ballety??
:?:

Opublikowano

Niedawno pisałem o ballecie z triplexu z leclerca. Otóż okazało się że tylko w niektórych hipermarketach są artykuły tej firmy. W moim mieście akurat nie ma ich. Są za to produkty z SP. Jak się okazało i ta firma ma balleta. Kupiłem go za 6,99 ( uważam że to zdzierstwo ), a pisze na nim że efekt to: fontanna + 7 iskrzących komet.

Opublikowano

ja dzisiaj odpaliłem baleta z jorga super efekt ja za taką cenę. Polecem Polecam jeszcze raz Polecam :wink:

Opublikowano

mpiwowski gdzie można kupić Ballet-a za 3 zł jak mozesz to podaj ulice w Łodzi

Opublikowano

w sklepie www.vmax2.pl zamawiając na meila

Opublikowano

W Auchanie są Hestii (4,49zl). Dość tania, ale myślę, że i tak będzie git :D

Opublikowano

Ja miałem go 2 lata temu, jak na swoją cene jest dobry, normalna fontanna nic zwyczajnego dużo iskier, jakieś gwiazdki i dużo huku ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

Ja dzisiaj kupiłem 2 sztuki w Auchanie ! Jedna za 4,49zł :razz: !

Opublikowano

Ballet jest poprostu suuper :D bez dwuch zdan :P na tego sylwka mam juz jednego z hestii a z jorga kupie jeszcze jutro z pięć :D

Opublikowano

u mnie w kiosku za 8zł. Chyba ich pogieło

Opublikowano

u mnie stoi w sklepie 5,5 zł... nie wezme, wolę coś innego :grin:

Opublikowano

a u mnie w hurtowni po 2,65 jestem szczęśliwy :D

Opublikowano

tak to ten efekt. Sam odpalałem to wiem. :wink: SUPER

Opublikowano

Ja dzisiaj kupiłem ją za 4,60 zł w hurtowni. Uważam, ze cena jest dobra na ten artykuł.

Opublikowano

Jak na swoją cene TO JEST BARDZO DOBRA, a efekt jest zadowalający przypominam, ze ona kosztuje tylko około 5 zł, Pozdrawiam

Opublikowano

myslalem ze bedzie lepszy ten ballet.dobrze,ze niekupilem :razz:

Opublikowano

Dziwne, mój ballet 2 lata temu był inny troche. Te wystrzały były nawet podobne ale się kręciły z gwizdem i trzeszczały :neutral: