?uk 2 0 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Czy miał ktoś tą fontanno-wyrzutnię. Ile kosztuję i czy jest FAJNA?- @witus - błędy ortograficzne poprawione... - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 ja właśnie kupiłem tą wyrzutnie w www.vmax2.pl i zapłaciłem 3zł za sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 W leclercu jest dostępny ballet za 2,99zł z triplexu. Słyszał ktoś kiedyś o nim ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio 1 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Ja ją kupuje w realu kosztuje bodajże około 6 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 No balleta mam co roku teraz też kupiłem z Hestii,ale myśle że jak będę w hurtowni to kupie jeszcze z 3 ballety ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio 1 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 A ile kosztują churtowo ballety?? :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 koło 3zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Niedawno pisałem o ballecie z triplexu z leclerca. Otóż okazało się że tylko w niektórych hipermarketach są artykuły tej firmy. W moim mieście akurat nie ma ich. Są za to produkty z SP. Jak się okazało i ta firma ma balleta. Kupiłem go za 6,99 ( uważam że to zdzierstwo ), a pisze na nim że efekt to: fontanna + 7 iskrzących komet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 ja dzisiaj odpaliłem baleta z jorga super efekt ja za taką cenę. Polecem Polecam jeszcze raz Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawec 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 mpiwowski gdzie można kupić Ballet-a za 3 zł jak mozesz to podaj ulice w Łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 w sklepie www.vmax2.pl zamawiając na meila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober 1 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 W Auchanie są Hestii (4,49zl). Dość tania, ale myślę, że i tak będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xSound 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Ja miałem go 2 lata temu, jak na swoją cene jest dobry, normalna fontanna nic zwyczajnego dużo iskier, jakieś gwiazdki i dużo huku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klopsik92 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Ja dzisiaj kupiłem 2 sztuki w Auchanie ! Jedna za 4,49zł :razz: ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Ballet jest poprostu suuper bez dwuch zdan na tego sylwka mam juz jednego z hestii a z jorga kupie jeszcze jutro z pięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 u mnie w kiosku za 8zł. Chyba ich pogieło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostra 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 u mnie stoi w sklepie 5,5 zł... nie wezme, wolę coś innego :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 a u mnie w hurtowni po 2,65 jestem szczęśliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter-Petarda 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 u mnie 3,5 zł za ballet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Hej koledzy nie sianujcie...Oto film tej wyrzutni nakręcony przezemnie:http://www.uploader.pl/file/3385/JW11.mpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 tak to ten efekt. Sam odpalałem to wiem. SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianek 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Ja dzisiaj kupiłem ją za 4,60 zł w hurtowni. Uważam, ze cena jest dobra na ten artykuł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xSound 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Jak na swoją cene TO JEST BARDZO DOBRA, a efekt jest zadowalający przypominam, ze ona kosztuje tylko około 5 zł, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1197 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 myslalem ze bedzie lepszy ten ballet.dobrze,ze niekupilem :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matejson 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Dziwne, mój ballet 2 lata temu był inny troche. Te wystrzały były nawet podobne ale się kręciły z gwizdem i trzeszczały :neutral: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi