Shiniroth 0 Opublikowano 24 Grudnia 2009 W poniedziałek wybieram się do Lidla i tutaj jest problem. W planie mam detonatory na 100%. Dostałem więcej kasy niż myślałem i nie wiem, czy kupić dwa detonatory czy wziąć detonatory i atomic assault? Jak radzicie? Cytuj
0 Szatek185 1 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Ja Ci radzę wziąć 1x Detonator i 1x Atomic Assault. Po co Ci 2 takie same zestawy? Jak zrobisz tak jak Ci doradziłem będziesz (chyba) o wiele bardziej zadowolony ^^Pzdr. Cytuj
0 pirotechnika 0 Opublikowano 24 Grudnia 2009 wiesz identyczny mam problem ale raczej postawie na różnorodność bo jak detonatory zje... to przynajmniej będziesz miał atomiki i na odwrót Cytuj
0 Szyszak 0 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Ja bym wziol 2 x Detonatory poniewaz podobaja mi sie duzo bardziej niz Atomic Assault ale to juz jak kto woli. Cytuj
0 Matex 1 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Miałem te zestawy przez 2 lata i moge polecić kupno jednego i drugiego, a napewno się nie zawiedziesz Cytuj
0 Shiniroth 0 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2009 Ok dzięki chyba zdecyduję się na to i na to :razz: Pozdro Cytuj
Pytanie
Shiniroth 0
W poniedziałek wybieram się do Lidla i tutaj jest problem. W planie mam detonatory na 100%. Dostałem więcej kasy niż myślałem i nie wiem, czy kupić dwa detonatory czy wziąć detonatory i atomic assault? Jak radzicie?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi