?.B 0 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Witam mam problem z lontami x2 z Zestawy Mistrzowie ognia z biedry są puste w środku i nie mogę ich odpalić a drugi problem to gazetka z Lidla potrzebna mi jest zna ktoś link do niej?? :idea: Dzięki z góry za pomoc! :lol: :idea: Cytuj
0 Dako 1 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Gazetkę znajdź sobie na www.lidl.plA co do lontów to daj zdjęcie Cytuj
0 Kamilegionista 0 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Chodzi Ci o rzymskie ognie?Zobacz z obydwu stron czy nie ma lontu, często jest po prostu dobrze schowany. Cytuj
0 ?.B 0 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2009 Chodzi o to że ten zielony lont jet pusty i się nie piali tylko zgasza nie mam tego prochu w środku:(:( !!! [ Dodano: 2009-12-25, 12:00 ]Moździerz * w zestawie 10 kul 1,5'' * 2 x 5 efektów * średnica kuli ok. 4 cmTo ten z Lidla za 24.99 macie jakieś filmy i czy go polecacie ??Zestaw rakiet Detonator * w zestawie 10 rakiet * 1 szt = 1,40i do tego te rakiety?? Cytuj
0 Dako 1 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Film moździerza z lidla autorstwa FireMana: Mogę go polecić jak najbardziej, miałem w tamtym roku jak za taką cenę to bierz śmiało Detonatory też są dobre Cytuj
0 ?.B 0 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2009 A ja mam jeden problem bo z zeszłego roku zostało mi 3 kule z moździerza bo jak włożyłem i odpaliłem to wybuchło na ziemi i mi tubę rozje.... I teraz nie wiem jak to wkładać??Bo się boje o me ŻYCIE!!!!!!!!!!!!! Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 25 Grudnia 2009 oczywiście, że nie wkładać już tych kul do moździerza. a co do tego lontu to odetnij kawałek dalej proch powinien być Cytuj
0 roberto5455 0 Opublikowano 25 Grudnia 2009 znaleźc do nich rure, odłożyc, wyrzucic, zrobic z nich pisanki. Cytuj
Pytanie
?.B 0
Witam mam problem z lontami x2 z Zestawy Mistrzowie ognia z biedry są puste w środku i nie mogę ich odpalić a drugi problem to gazetka z Lidla potrzebna mi jest zna ktoś link do niej?? :idea:
Dzięki z góry za pomoc! :lol: :idea:
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi