Fleszu3 0 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Symbol: JR32Nazwa: OMEGAOpis: Zdjęcie: http://www.jorge.com.pl/fajerwerki-amators...ategoria-4.htmlFilm: - brak -Cena hurtowa: Ma ktoś filmik Tych Rakietek ? może ktoś w Ogóle je miał ? Cytuj
luxor 2 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Moim zdaniem przeciętne rakiety. Oczekiwałem po nich czegoś lepszego no ale jak za 8 zł nie ma co narzekać, jednak raczej już ich nie kupię.Film (jednej rakiety nie ma ponieważ nie udało mi się jej uchwycić):http://www.youtube.com/watch?v=3ghvDWB_f94 Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 eeey Słabeee rakietki nie kupiłbym ich nigdy 2/10 (za jakiś efekt ta dwójka ) Cytuj
fifa127 1 Opublikowano 5 Grudnia 2011 W tym roku są w BricoMarche po 6.99 . Moim zdaniem warto je kupić Cytuj
kamilosz 0 Opublikowano 27 Listopada 2013 Co prawda mogły by być lepsze, ale nawet takimi nie pogardzę moja ocena to 6/10 Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Przed chwilą odpaliłem jedną i muszę powiedzieć że się zawiodłem, spodziewałem się czegoś lepszego a tu jakieś 5-10 gwiazdek, więcej ich nie kupię moja ocena 3/10 Gorąco nie polecam Kamilox Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Dokładnie jak Kamil mówi. Dobrze, że te 3 paczki miałem za 1 złotówkę. Cytuj
glosal 0 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Ogólnie rakietki strasznie słabe i nie warto ich kupować, jeśli macie możliwość zamiast ich bierzcie t0519n new generation, gabaryty te same ale efekty zdecydowanie lepsze. Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Wziąłem je dzisiaj za 8.50 paczka. Zapaowiada się nie zbyt ciekawie ale przetestuje je pojurze jak pojadę do rodzinki. Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Nie wytrzymałem i odpaliłem wczoraj wieczorem tą z zielonym czubkiem. Zaraz po niej poleciał czerwony perfect. Nie wiem czy to się perfecty pogorszyły czy omegi polepszyły. Prawie wogóle nie widać było różnicy pomiędzy tymi rakietami, może perfect miał niewiele lepszy rozprysk. Zobaczy się z resztą rakietek, może ta wybuchła wyjątkowi dobrze ale uważam że opłaca się dać te 8zł za cztery w miarę dobre rakietki. Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Nie wytrzymałem i odpaliłem wczoraj wieczorem tą z zielonym czubkiem. Zaraz po niej poleciał czerwony perfect. Nie wiem czy to się perfecty pogorszyły czy omegi polepszyły. Prawie wogóle nie widać było różnicy pomiędzy tymi rakietami, może perfect miał niewiele lepszy rozprysk. Zobaczy się z resztą rakietek, może ta wybuchła wyjątkowi dobrze ale uważam że opłaca się dać te 8zł za cztery w miarę dobre rakietki. Nie wiem u mnie w hurtowni są te Omegi po 9.49 zł warto je wziąć ? Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Nie wiem u mnie w hurtowni są te Omegi po 9.49 zł warto je wziąć ? Jak miałem je rok temu to dwie miały słabiutki rozprysk, a dwie nawet ok. Weź sobie 1 paczkę na przetestowanie. Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Jak miałem je rok temu to dwie miały słabiutki rozprysk, a dwie nawet ok. Weź sobie 1 paczkę na przetestowanie. No dobra niech będzie, postaram się je wziąć, ale za 9.50 zł to już jakieś hukowe bym wolał kupić np 4 dum bumy, zobaczymy jeszcze :xmas_wink: Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Eeee, nie lepiej rakietki. Zamiast 4 głośnych petard będziesz miał cztery rakietki z dosyć dobrymi efektami i także dosyć sporym hukiem. Pozatym to się opłaca je za tyle brać, lepiej niż dum bumy. Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Eeee, nie lepiej rakietki. Zamiast 4 głośnych petard będziesz miał cztery rakietki z dosyć dobrymi efektami i także dosyć sporym hukiem. Pozatym to się opłaca je za tyle brać, lepiej niż dum bumy. Albo paczkę Fp3 wezmę. Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Okazało się że te rakiety także są w małym zestawie z biedronki. Efekty dobre jak za tą cene plus mnóstwo fajnych pierdołek w tym zestawie. Najlepszy efekt to według mnie żółte gwiazdki. Zresztą każdy może się sam przekonać jak kupi mały zestaw z biedronki. Ogólnie polecam te rakiety, rozprysk bardzo podobny do new generation. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi