Maurycy 0 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Mam problem,co wybrać. czy moździerz z lidla czy kobre, zaznaczę że na główny pokaz wyrzutnie mam ale chodzi mi o zabawe w sylwka... mam 2o cyrko i 1o rakiet:) Nieiwem tylko czy lepiej bawić się w odpalanie pojedyńcze czy odpalić jedną wyrzutnie:) Cytuj
0 roberto5455 0 Opublikowano 25 Grudnia 2009 jka masz wyrzutnie juz na główne strzelanie to weź moździerz. jego efekty będą większe niż kobry Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Ja bym wziął Kobre, zdecydowanie bardziej widowiskowa będzie od tego moździerza. A przecież o to chodzi Cytuj
0 Maurycy 0 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2009 tak mpi ale widowisko mam w nowy rok a tu chce się pobawić... ale niewiem czy lepiej coś porządnego czy lepiej moździerz?? Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 25 Grudnia 2009 no to jak chcesz się bawić to w czym problem?? oczywiście, że moździerz bo przecież tylko nim się pobawisz Cytuj
0 Janek_92 1 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Maurycy, jak chcesz więcej zabawy to zdecydowanie bierz moździerz !!. Jeśli chcesz widowiskowy efekt to polecam wyrzutnie . Ja wziąłbym Moździerz. Sam się po niego w poniedziałek wybieram . Cytuj
0 kamilos123x5 0 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Mam pytanie czy opłaca się bateria 100-strzałowa z Nomi???? Cytuj
0 Poki 17 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Bierz moździerz, nigdy nie miałeś, a chcesz się pobawić. Kobre wiadomo, że i tak będziemy mieli w swoim arsenale. :razz: Cytuj
Pytanie
Maurycy 0
Mam problem,co wybrać. czy moździerz z lidla czy kobre, zaznaczę że na główny pokaz wyrzutnie mam ale chodzi mi o zabawe w sylwka... mam 2o cyrko i 1o rakiet:) Nieiwem tylko czy lepiej bawić się w odpalanie pojedyńcze czy odpalić jedną wyrzutnie:)
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi