iLOVEfireworks 0 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Witam :razz: Po raz pierwszy składałem taki zestaw.Proszę o opinie i ew. co dodac do ok. 30zł Cytuj
0 roberto5455 0 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Całkiem ładny zestaw. nie wiem po co tyle rzymskich, ale co kto lubi, wiadomo.dodalbym tu moździerz z lidla, a pozatym git Cytuj
0 roberto5455 0 Opublikowano 25 Grudnia 2009 od biedy ujdzie, ale ten z lidla jest lepszy. wiekszy kaliber i wogóle.jak masz dostep do lidla to bierz z lidla jak nie to z biedronki Cytuj
0 Erlick 1 Opublikowano 25 Grudnia 2009 O widzę, że kolega tak i ja lubi się dużo bawić Polecam moździerz z lidla bądź z 0008 x2 Cytuj
0 blackhawk777 0 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Stuff całkiem całkiem. Jeśli masz dostęp do lontu to moim zdaniem warto połączyć kilka lub nawet kilkanaście rzymskich ogni w coś rodzaju wyrzutni, co moim zdaniem da lepszy efekt niż odpalanie pojedynczo. Za 25 zł warto kupić wyrzutnię kobra która powinna być dostępna w ofercie lidla od poniedziałku. Pozdrawiam i życzę wesołych Świąt. Cytuj
0 cinek609 1 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Kobra bedzie za 25 zl, ale ja i tak bym wolal mozdzierz a co do stufu to nawet nawet, tylko nie wiem po co Tobie tyle picolacow :?: Cytuj
0 Pawex122 0 Opublikowano 26 Grudnia 2009 jak to nie wiesz po co ? karabinki z piccolo to najlepsza rzecz jaką w rzyciu widziałęm za taką cene Cytuj
0 iLOVEfireworks 0 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2009 Tak, dokładnie.Koszt 1 petardy poniżej 1gr - BEZCENNE 60 paczek piccolo, a z tymi rzymskimi całkiem niezły pomysł - gdzie można kupic lont oprocz FM? Cytuj
0 blackhawk777 0 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Ja kupowałem u pana Irka:http://www.forumfajerwerki.pl/pyrogarage-l...oria-vt1638.htmPolecam. Pozdrawiam. Ps. Jak będziesz robił jakieś własne wyrzutnie rzymskich ogni to warto też zrobić coś w rodzaju układu FAN. Cytuj
0 DaN 0 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Stuff jest super. Ja bym tu dodał w/w moździerz z Lidla, a jak nie masz nigdzie Lidla to Biedronki. Wtedy to już w ogóle by było git. ode mnie 9+/10 Cytuj
Pytanie
iLOVEfireworks 0
Witam :razz:
Po raz pierwszy składałem taki zestaw.
Proszę o opinie i ew. co dodac do ok. 30zł
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi