Skocz do zawartości
  • 0

Ocena zestawu...

Pytanie

Opublikowano

Witam :razz:

Po raz pierwszy składałem taki zestaw.
Proszę o opinie i ew. co dodac do ok. 30zł

dsc00152hd.jpg

13 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Całkiem ładny zestaw. nie wiem po co tyle rzymskich, ale co kto lubi, wiadomo.
dodalbym tu moździerz z lidla, a pozatym git

• 0
Opublikowano

od biedy ujdzie, ale ten z lidla jest lepszy. wiekszy kaliber i wogóle.
jak masz dostep do lidla to bierz z lidla jak nie to z biedronki

• 0
Opublikowano

O widzę, że kolega tak i ja lubi się dużo bawić:) Polecam moździerz z lidla bądź z 0008 x2

• 0
Opublikowano

Chodziło mi o Shark Slayer ...

• 0
Opublikowano

Stuff całkiem całkiem. Jeśli masz dostęp do lontu to moim zdaniem warto połączyć kilka lub nawet kilkanaście rzymskich ogni w coś rodzaju wyrzutni, co moim zdaniem da lepszy efekt niż odpalanie pojedynczo. Za 25 zł warto kupić wyrzutnię kobra która powinna być dostępna w ofercie lidla od poniedziałku. Pozdrawiam i życzę wesołych Świąt.

• 0
Opublikowano

Kobra bedzie za 25 zl, ale ja i tak bym wolal mozdzierz :wink:
a co do stufu to nawet nawet, tylko nie wiem po co Tobie tyle picolacow :?: :cool:

• 0
Opublikowano

jak to nie wiesz po co ? :D karabinki z piccolo to najlepsza rzecz jaką w rzyciu widziałęm za taką cene :D

• 0
Opublikowano

Tak, dokładnie.
Koszt 1 petardy poniżej 1gr - BEZCENNE :)

60 paczek piccolo, a z tymi rzymskimi całkiem niezły pomysł - gdzie można kupic lont oprocz FM?

• 0
Opublikowano

Stuff jest super. Ja bym tu dodał w/w moździerz z Lidla, a jak nie masz nigdzie Lidla to Biedronki. Wtedy to już w ogóle by było git. ode mnie 9+/10