dudek 0 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Trochę pozostałości po nie odpalonych wyrzutniach z tamtego roku, plus kilka rakietek ,katiusza,balecik,kilka szeleczek(TRIPLEX,SP)foto:efekt: Cytuj
Janek_92 1 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Noo efektowny pokazik . Napisz jeszcze jakie to były szelki te w białych moździerzach. Cytuj
Dako 1 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Bardzo ładnie to wyszło ;d też jestem ciekaw co to za szelki w tych białych rurach ;d Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Pokazik niczego sobie, wyszła Ci bardzo fajna salwa. Widać że konstrukcja ma ręce i nogi, więc tym bardziej gratuluję. Cytuj
roberto5455 0 Opublikowano 26 Grudnia 2009 mam dziwne wrazenie ze w małych moździerzach jest nieco wiecej niz 2". mam racje? :twisted: a sam pokazik bardzo fajny Cytuj
Maurycy 0 Opublikowano 26 Grudnia 2009 bardzo fajnie ci o wyszło:) idealna kolejność i ładne efekty;) Cytuj
dudek 0 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2009 jeżeli chodzi o szelki w moździerzu jest max 1,75",czasami dodam coś od siebie,ale nie tym razem. Cytuj
roberto5455 0 Opublikowano 26 Grudnia 2009 jakies duze to moździerze jak na 1,75", ale to moze tylko zludzenie, bo korpus moździerza gruby Cytuj
dudek 0 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2009 te rury służą mi już kilka lat , robiłem je z materiałów dostępnych,a że grube,chwała im za to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi