Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trochę pozostałości po nie odpalonych wyrzutniach z tamtego roku, plus kilka rakietek ,katiusza,balecik,kilka szeleczek(TRIPLEX,SP)

foto:25485037227136953218.jpg

efekt:

Opublikowano

Noo efektowny pokazik ;). Napisz jeszcze jakie to były szelki te w białych moździerzach.

Opublikowano

Bardzo ładnie to wyszło ;d też jestem ciekaw co to za szelki w tych białych rurach ;d

Opublikowano

Pokazik niczego sobie, wyszła Ci bardzo fajna salwa. Widać że konstrukcja ma ręce i nogi, więc tym bardziej gratuluję.

Opublikowano

Bardzo fajny pokazik. Gratuluje wykonania :D

Opublikowano

mam dziwne wrazenie ze w małych moździerzach jest nieco wiecej niz 2". mam racje? :twisted:

a sam pokazik bardzo fajny

Opublikowano

bardzo fajnie ci o wyszło:) idealna kolejność i ładne efekty;)

Opublikowano

jeżeli chodzi o szelki w moździerzu jest max 1,75",czasami dodam coś od siebie,ale nie tym razem.

Opublikowano

jakies duze to moździerze jak na 1,75", ale to moze tylko zludzenie, bo korpus moździerza gruby

Opublikowano

te rury służą mi już kilka lat , robiłem je z materiałów dostępnych,a że grube,chwała im za to