Mam kilka pytań odnośnie kilku rodzajów petard: -super piccolo i piccolo corsair ? 1. Czy są bezpieczne (nie mówcie mi że zadne nie są do końca bezpieczne) ? 2. Jak mocna jest siła wybuchu ? 3. Po jakim czasie od potarcia o draskę wybuchają ? 4. Jak jest z trwałością draski ? 5. Czy można je odpalać też zapalniczką ? -Żuki 1. Czy są bezpieczne (nie mówcie mi że zadne nie są do końca bezpieczne) ? 2. Jak mocna jest siła wybuchu ? 3. Po jakim czasie od zapalenia wybuchają ? -tzw Karabinki 1. Czy są bezpieczne (nie mówcie mi że zadne nie są do końca bezpieczne) ? 2. Jak mocna jest siła wybuchu ? 3. Po jakim czasie od zapalenia wybuchają ? -małe wulkany 1. Czy są bezpieczne (nie mówcie mi że zadne nie są do końca bezpieczne) ? 2. Po jakim czasie od zapalenia zaczyna się pokaz ;-) ? -kulki dymne 1. Czy są bezpieczne (nie mówcie mi że zadne nie są do końca bezpieczne) ? 2. Jak mocna jest siła wybuchu ? 3. Po jakim czasie od zapalenia wybuchają ?
A i jeszcze które firmy petard i fajerwerków są najlepsze. Tzn mają najbezpieczniejsze petardy i fajerwerki, najmniej niewypałów itp...
Pytanie
Alexandro96 0
Mam kilka pytań odnośnie kilku rodzajów petard:
-super piccolo i piccolo corsair ?
1. Czy są bezpieczne (nie mówcie mi że zadne nie są do końca bezpieczne) ?
2. Jak mocna jest siła wybuchu ?
3. Po jakim czasie od potarcia o draskę wybuchają ?
4. Jak jest z trwałością draski ?
5. Czy można je odpalać też zapalniczką ?
-Żuki
3. Po jakim czasie od zapalenia wybuchają ?
-tzw Karabinki
-małe wulkany
2. Po jakim czasie od zapalenia zaczyna się pokaz ;-) ?
-kulki dymne
A i jeszcze które firmy petard i fajerwerków są najlepsze. Tzn mają najbezpieczniejsze petardy i fajerwerki, najmniej niewypałów itp...
Proszę o szybkie odpowiedzi. Zależy mi na czasie.
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi