marcelfajerwerki 0 Opublikowano 1 Grudnia 2013 miałem je w 2009 i rakiety są znakomite inne pierdoły też są fajne a co do tych petard to nie są petardy tylko Luftheuler- gwizdki pirotechniczne Macie je na biffunie http://www.sklepbigfun.pl/product/view/561/pirobajery-za-grosze/luftheuler-gwizdki-pirotechniczne Cytuj
kamilosz 0 Opublikowano 15 Grudnia 2013 A jak byście mieli ocenić ten zestaw w skali do 10, to ile byście dali? Cytuj
Mks 2 Opublikowano 15 Grudnia 2013 A jak byście mieli ocenić ten zestaw w skali do 10, to ile byście dali? 6/10 Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Lepiej w tej cenie kupić same rakiety. Na wszystko inne szkoda gazu w zapalniczce. 2/10 Serio jestem bardzo zawiedziony tym zestawem. Cytuj
Pawix12345 0 Opublikowano 14 Stycznia 2014 A jak byście mieli ocenić ten zestaw w skali do 10, to ile byście dali? Ja bym dał 7/10. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi