MlodyZ 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Witajcie Prosiłbym o pomoc w doborze stuffu do 100 zł. W gre wchodzi Biedronka i Lidl, Kaufland i Tesco w dalszej kolejności. Chodzi mi głównie o wyrzutnie,moze jakis maly zestawik . Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maurycy 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 biedronkafire 3-49.99złlidlamoździerz-24.99wyrzutnia kobra 12 strz-24.00:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PyroRuszek 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Hmmm...Z lidla Moździerz =25złZ biedronki wyrzutnia 25sh/10sh =25zł , petardy ub wulkany za 9zł , rzymskiego ognie=25zł , zestaw =25złRazem około 108złW Tesco i Kauflandzie nie opłaca się kupować bo drogo jak ch.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 z lidla weź: moździerz i kobrea z biedronki duży zestaw za 25zł i dużą wyrzutnie 10strz. za 25złrazem 100zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dako 1 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 lidl: moźdierz - 24,90 lub biedronka: duży zestaw - 24,99biedronka: wyrzutnia fire 3 - 49,99lidl: wyrzutnia Kobra - 24,90 lub Biedronka: NG1/SS6 - 24,99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość DreSzCzyK Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 lidl: moźdierzbiedronka: fire2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaN 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Do 100zł? -Fire 3 z Biedronki-2x moździerz z LidlaWyjdzie Ci 99,70złPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MlodyZ 0 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Mmm,zapomniałem dodać,że nie trawię moździerzy Seria Fire raczej też odpada,gdyż nie chcę by jedna wyrzutnia była połową stuffu Może coś mniejszego? Kobra ok,miałem ją w tamtym roku. Z jakiś mniejszych wyrzutni coś polecacie? Może odwiedzę sklep SuperPowera przed Tesco,może coś stamtąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 roberto5455 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 no to skoro moździerze i fire nie to zostaje:kobraSS6Duży zestaw z biedronkiNG1 z biedronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Poki 17 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Kobra + WOTG + wyrzutnia za 25 zł z Biedry i zestawik za 8.99. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 No to jak nie chcesz moździerza to trochę się pozmieniało, Może Kobra, duży zestaw z Biedronki + mała wyrzutnia z Biedronki. Tylko że wychodzi teraz około 59zł więc trochę musiałbyś dołożyć. Lecz 9zł to chyba nie problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 W takim razie ja bym wzial kobre z lidla oraz wyrzutnie 10 strzalow + wyrzutnie 25 strzalow + duzy zestaw z biedry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 daro28 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Lidl - kobra 25 zł . detonatory 13.99 zł Biedronka- wyrzutnia ng 1 - 25 zł wyrzutnia ss 6 -25 zł wyrzutnia mac. 2 - 9 zł . Razem 98 zł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MlodyZ 0
Witajcie Prosiłbym o pomoc w doborze stuffu do 100 zł. W gre wchodzi Biedronka i Lidl, Kaufland i Tesco w dalszej kolejności. Chodzi mi głównie o wyrzutnie,moze jakis maly zestawik .
Z góry dziękuję za pomoc.
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi