Edit :mrgreen: Edit ! pomoc w wyborze z FM ! szukam jakies wyrzutni ze złotym deszczem na koniec ale mi wykupili :oops: :oops: moze jeszcze jeszcze inna na FM? druga pomoc to w sprawie fajerwerki-korsarz zamawiałem tam wczoraj dosłownie za 5 minut 22 i do dzis mi nie przyszlo nic na poczte i nie wiem czy przesyłka jest wysłana czy nie?i czy wgl bedzie bo tak to bym zrobił wieksze zamównie na Fm 170zł piechota nie chodzi :roll: teraz nawet na ich strone nie moge wejsc
Rzymskie OGnie z ogonem czerwone i białe :mrgreen: chce je uzyc pod pokaz w systemie /// 3 białe 3 czerwone kazde z ogonem
:mrgreen: mam mało czasu bo do 21 moge zamawiac jakie polecacie? :grin: z góry dziekuje wam za wszytskie odpowiedzi
Pytanie
Banba 0
Edit :mrgreen:
Edit ! pomoc w wyborze z FM ! szukam jakies wyrzutni ze złotym deszczem na koniec ale mi wykupili :oops: :oops: moze jeszcze jeszcze inna na FM?
druga pomoc to w sprawie fajerwerki-korsarz zamawiałem tam wczoraj dosłownie za 5 minut 22 i do dzis mi nie przyszlo nic na poczte i nie wiem czy przesyłka jest wysłana czy nie?i czy wgl bedzie bo tak to bym zrobił wieksze zamównie na Fm 170zł piechota nie chodzi :roll: teraz nawet na ich strone nie moge wejsc
Rzymskie OGnie z ogonem czerwone i białe :mrgreen:
chce je uzyc pod pokaz w systemie /// 3 białe 3 czerwone kazde z ogonem
:mrgreen: mam mało czasu bo do 21 moge zamawiac jakie polecacie?
:grin: z góry dziekuje wam za wszytskie odpowiedzi
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi