kendzior98 0 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Nie polecam rakiet Thunder Rocket z Kauflanda. Ceną i rozmiarem mogą przypominać Besty DR02 lecz sie do nie umywają. Wysokość lotu i "efekt" żałosne. Kasa wyrzucona w błoto!! Cytuj
NotY 0 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Co myślicie o wyrzutni Royal Night? https://youtu.be/xNPV6vbnZg8 Cytuj
konrad940 1 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Jak w Waszych sklepach wygląda sytuacja z towarem, jest wszystko dostępne czy są już braki? Pytam bo wypłata ostatniego na konto wchodzi.... Cytuj
Deks 0 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Hej Te rakiety 2,5" to są w ogóle w jakiejś gazetce Kauflanda? Czy po prostu w niektórych sklepach wystawili co zostało z zeszłego sezonu? Jutro będę przejeżdżał przez Gdynię i nie wiem czy tam będą bo z gazetki wynika że nie. Cytuj
kentucky 1 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Hej Te rakiety 2,5" to są w ogóle w jakiejś gazetce Kauflanda? Czy po prostu w niektórych sklepach wystawili co zostało z zeszłego sezonu? Jutro będę przejeżdżał przez Gdynię i nie wiem czy tam będą bo z gazetki wynika że nie. Tez chcialem kupic ale okazalo sie ze jest jakis podzial od kilku lat na miasta/województwa ogolnie mowiac lipa i szkoda ze w Kauflandzie nie postawili całkowicie na Europyro bo Hestia przy tym to sie chowa ( nie wspominam o Jorge itd...) Szkoda.. Cytuj
Deks 0 Opublikowano 30 Grudnia 2015 No niestety Euro Pyro jest na południu na północy dali gównianą Hestię. Nie mogą tak robić swoim klientom, trzeba napisać list intencyjny ;-) Cytuj
Waldo 0 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Kaufland w tym roku nie zamówił od Europyro świeżego towaru, tylko do dziś sprzedają to co zamówili w 2013 roku. Pewnie dlatego w co raz wiekszej ilości sklepów wystepuje Hestia. Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Ciekawe jest to że u mnie nie było hestii a było europyro a co najlepsze z gazetki było niecałe 50% towaru, oczywiście 27 grudnia około godziny 10. Niemożliwe jest raczej to żeby ktoś wykupił wszystko w takim tempie. Kobita tłumaczyła mi że tyle w tym roku dostali. Jestem ciekaw co za tym stoi, czy oni rzeczywiście trzymają piro w swoich magazynach przez cały rok? Bo skoro w tamtym roku miałem też EP a w tym roku były identyczne produkty które sie pokrywały z zeszłorocznymi, a gazetka była identyczna? Ktoś może pracował u nich i wie o co chodzi? Cytuj
szymon_274 0 Opublikowano 2 Stycznia 2016 U mnie w lidlu było jakieś 30% towaru i to uwaga... przez cały czas trwania oferty. Nawet nie chciałem wchodzić w dyskusję z obsługą, tylko po prostu pojechałem kilka km dalej do następnego Lidla, w którym już wszystko ładnie było wyłożone. Cytuj
fibonacci 22 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Kaufland, wybrany market: Toruń. Patrzyłem też na inne miasta, szczególnie południe i chyba to samo, ktoś może potwierdzić? http://screenshooterusnortheu.blob.core.windows.net/engine4files/ffbaqcvbmjhqypzpqwmwxydahmnobylkjswfzfiypdanckesmecapapfpaklmuqbwmzxsmqsdzgeuducsjuzgcqkmuoptojakmdb Cytuj
kentucky 1 Opublikowano 16 Grudnia 2016 No to lipa a liczylem na Shell rakiety od Europyro .. Widze ze wiekszosc sklepow w tym roku na Hestie polecieli. OBI, MAKRO , wychodzi ze jeszcze Kaufland... Cytuj
Waldo 0 Opublikowano 16 Grudnia 2016 No to lipa a liczylem na Shell rakiety od Europyro .. Widze ze wiekszosc sklepow w tym roku na Hestie polecieli. OBI, MAKRO , wychodzi ze jeszcze Kaufland... W Makro zawsze była Hestia, jest i będzie Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Kaufland od wieki wieków (bynajmniej mój) ma samą Hestie. Makro tak samo, Obi w tym roku chyba zmienili asortyment na Hestie tak to zawsze też był Keller. Cytuj
KamixPoland 0 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Kolejne wydanie Kauflandowej gazetki, strona31:https://issuu.com/iulotka.pl/docs/kauflanddo271216?e=3073891/42129929 Cytuj
KamixPoland 0 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Możliwe, że będzie. Ale to zależy od regionu. Dla przykładu, W moim najbliższym Kauflandzie w Krotoszynie (Woj. Wielkopolskie) regularnie pojawia się właśnie Europyro. Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Ciekawe może mają jakąś mapkę trzeba poszukać Edit: Mam Hestię ;/ Cytuj
Waldo 0 Opublikowano 20 Grudnia 2016 południe kraju europyro a północ hestia w tym roku Ja jestem na południu i mam Hestie, a co roku było europyro. Cytuj
krzysiu20 1 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Ja jestem na południu i mam Hestie, a co roku było europyro. Pisałem wczoraj do kauflandu i dziś dostałem taką odpowiedz.a są już u ciebie na sklepie fajerwerki czy tylko w ulotce te 3 z hestii widziałeś? Cytuj
Waldo 0 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Pisałem wczoraj do kauflandu i dziś dostałem taką odpowiedz.a są już u ciebie na sklepie fajerwerki czy tylko w ulotce te 3 z hestii widziałeś? Widziałem gazetke i pytałem w sklepie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi