Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widziałem gazetke i pytałem w sklepie.

Ja tylko napisałem jaką odpowiedź dostałem od nich.takze zobaczymy jak już będzie.

Opublikowano

U mnie głównie Europyro, a z Hestii tylko mała część (może dwa, trzy rodzaje kostek od tego producenta np. wyrzutnia Super Stars). Co roku u mnie przeważało Europyro i znów tak się stało. Hipermarket w Krotoszynie.

Opublikowano

Umnie też większość z europyro :)

Zastanawiam sie nad wyrzutnią oslo europyro lub light fire hestia tylko że nie moge znaleść filmu light fire :(

i nwm czy warto

Opublikowano

Kaufland Częstochowa Hestia i to bardzo mało....

Opublikowano

Wyrzutnia Mega show od ep naprawdę wygląda ciekawie

Opublikowano

Wygląda na to że świeży towar wzięli od Hestii, a Europyro wyprzedają pozostałości z lat poprzednich.

Opublikowano

Miałem Mega show od europyro i jakoś tak średnio na mnie zrobiła wrażenie, chociaż ma mocny, fajny finał.

Opublikowano

W Skarżysku (Świętokrzyskie) jest europyro jak i hestia. Rakiety 2.5 za 17,99 złoty a 1.5 za 6,99 złoty.

Opublikowano

Ja bylem w kaufie w gazetce wszystko... A w sklepie prawie sama hestia a o rakietkach 2.5 nawet nie slyszeli... Ahhh ta obsluga

Opublikowano

Ja bylem w kaufie w gazetce wszystko... A w sklepie prawie sama hestia a o rakietkach 2.5 nawet nie slyszeli... Ahhh ta obsluga

Opublikowano

U mnie w pierwszym dniu sprzedaży była sama Hestia, a dziś nawet rakiety 1.5 i 2.5 tyle ze droższe niż rok temu.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Mi też właśnie ;d

Opublikowano

to dopiero zapowiedz gazetki.

Opublikowano

Gazetka już działa ale jak widać sama Hestia,w tym roku brak EuroPyro :xmas_dry:

Opublikowano

Ta rakieta ciekawa za 7,99,-, reszte ludzie i tak kupią

Opublikowano

Co sądzicie o wyrzutni Hercules za 99zł?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

u mnie w kauflandzie sama hestia.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

To tylko zapowiedź, trzeba czekać na pełną gazetkę :)

Co myślicie na temat wyrzutni DRAGON?

Opublikowano

W sumie to przez chwilę o niej pomyślałem choć nie ma żadnego wideo z jej udziałem w internecie ?

Opublikowano

Mnie jakoś nie przekonuje cenowo. A efektami na głowę biją ją Piromax Kometa czy Klasek wg waszych rekomendacji tu na forum. A co Wy sądzicie o Hestia?