bobek4322 0 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Najprawdopodobniej dzień przed Sylwestrem i w Sylwestra będą chcieli sprzedać jak najwięcej fajerwerków, dlatego chyba obniżą ceny - warto tam zajrzec w tym okresie. Cytuj
daro28 0 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Byłem dzisiaj w kauflandzie ale ceny poprostu z kosmosu . Wyrzutnia mniejsza od Hota z biedry , 7 strzałowa , 15 zł ... ? Wszystko hestii . Podjade jutro moze przecenią 50 % . Cytuj
Kryspinek2008 0 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Widziałem w Kauflandzie dzisiaj te super petardy za 13 zł opakowanie Cytuj
pj.patryk 3 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2008 W tym roku to szukają frajerów. Ceny to rzeczywiście kosmos i wątpię, że dadzą jutro zniżkę. 3-4 lata temu to były prawdziwe promocje, np. Set Royal za 69zł. Teraz tam nie ma co w ogóle się pchać. Cytuj
Szatek185 1 Opublikowano 25 Października 2009 Ktoś mi mówił że w Kauflandzie był ostatnio FESTIVAL Czy to prawda? Cytuj
PyroRuszek 0 Opublikowano 26 Października 2009 I tutaj się mylisz Kamil bo rok temu to ja tam właśnie kupiłem festival. Hesia byla na jednej stronie na regale a z drugiej stronie byly różne fajerwerki jorge , triplex , kometa i właśnie tam leżał festival ;] Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 26 Października 2009 Czyli w różnych sklepach jest różnie. Ja jak byłem u siebie to widziałem tylko hestię. Cytuj
pj.patryk 3 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2009 W Kauflandzie są już fajerwerki. Oczywiście jak co roku Hestia. :razz: Towaru mało - pewnie później dołożą. Ceny wysokie więc nie polecam nikomu kupować, lepiej poczekać, po świętach pewnie będą promocje. Cytuj
@Gerard@ 0 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Też byłem.Ceny bardzo wysokie,z roku na rok coraz drożej.Mam nadzieje,że będą promocje,choć i tak kupie tam co najwyżej te super petardy czy jakoś tak.Miał je ktoś kiedy? Słyszałem coś,że nawet dają radę,ale dawniej były duuużo tańsze. Cytuj
szymaaaa 0 Opublikowano 12 Grudnia 2009 U mnie już dużo fajerwerków w Kauflandzie :grin: :mrgreen: Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 12 Grudnia 2009 http://w279.wrzuta.pl/plik/6VvInhE6SGe/ofe...w_kaufland_nomikilka fotek z nomi i kauflanda. Cytuj
kauran 0 Opublikowano 12 Grudnia 2009 :?: kameleon mi się wydaje czy może jest inaczej ? : Super Piccolo 1,49 ? : . Nie wiem jak u mnie . Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 12 Grudnia 2009 :?: kameleon mi się wydaje czy może jest inaczej ? : Super Piccolo 1,49 ? : . Nie wiem jak u mnie . Tak 1,49 i tak jest w każdym kauflandzie Cytuj
Petardowiec 0 Opublikowano 16 Grudnia 2009 a wiecie moze czy sa w kauflandzie achtungi hestii? HE0008 ? Cytuj
grzesiek_mkl 0 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Nie ma. Są podobne petardy (słabsze) ''Super Petarda KL510B''. Cytuj
maxior 0 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Kl510B Prawie w ogóle nie odbiegają od He0008,powiedziałbym,ze nawet wcale,ale zależy gdzie petarda wybuchnie.tutaj masz filmik tej petardy:http://www.youtube.com/user/mybaranowski#p/u/20/5K8_6EnLOjs oczywiście,po filmiku nie można dużo wywnioskować,ale po komentarzach juz tak :razz: Zawsze było tak,że na gazetce było mniej fajerwerkow pokazane niz w rzeczywistości tak jest i teraz czy jest tylko tyle ile na gazetce? Cytuj
housemdt 0 Opublikowano 20 Grudnia 2009 dzisiaj byłem w Kauflandzie(Chojnice):-Super Piccolo HESTIA 1,49zł !-Zimne ognie HESTIA 16cm 0,69zł-jakieś wyrzutnie małe ok.10zł-średnie 25zł-zestawy rakiet od 15złOgólnie rzecz biorąc drogo jak cholera.Kupiłem tylko 2 paczki Piccolo do zabawy i zimne ogniex4 bo w miarę tanio Cytuj
maxior 0 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Narazie nie opłaca tam się wchodzić,bo zawału można dostać...strasznie drogo,np. super petardy 11.99zł!!!! Przed sylwkiem będą kosztowały pewnie 5.99zł.... Cytuj
Wasiek15 0 Opublikowano 24 Grudnia 2009 no dzisiaj w lesznie gazetke dostałem i fajerwerki są od niedzieli Cytuj
Achtung!Achtung 0 Opublikowano 27 Grudnia 2009 http://www.kaufland.pl/Site/Oferta/Aktualn...ercie/index.htm tu jest czesc petard z kauflanda :mrgreen: Cytuj
kaufi 0 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zamierzam kupić zestaw Victory za 16,99 wyrzutnie Orzeł 3 za 49,99 lub podwójny moździerz za 89,99. Wiecie może coś więcej na temat tych rzeczy ponieważ chciałbym wiedzieć na co stać te fajerwerki. Cytuj
FajeRmaNiak 0 Opublikowano 30 Grudnia 2009 niewiecie może kiedy obniżą cenę fajerwerków? Pamiętam kiedyś byłem w kauflandzie i własnie nie pamiętam czy w sylwka czy dzień przed to wychaczyłem zestaw w promocji za 50zł który kosztował 80zł Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi