Sevento 16 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Nie wiem czego oczekiwaliście. Zawsze była Hestia w Kauflandzie i za szybko to się chyba nie zmieni. Cytuj
mlody712 0 Opublikowano 30 Grudnia 2014 a umnie w kauflandze europyro i mam pytanie miał ktoś tom rakietke za 15zl bo kupilem i chciałem wiedzieć czy sie opłacało Cytuj
Daxler12 1 Opublikowano 22 Grudnia 2015 W tym roku w kauflandzie fajerwerki od 27.12.15 Łapcie gazetke: http://www.kaufland.pl/webdatenupload/Pdf/PL/HZ_1_HZ52_m_01/blaetterkatalog/index.html Tak są shell rocket Cytuj
blubencjusz 1 Opublikowano 22 Grudnia 2015 W tym roku w kauflandzie fajerwerki od 27.12.15 Łapcie gazetke: http://www.kaufland.pl/webdatenupload/Pdf/PL/HZ_1_HZ52_m_01/blaetterkatalog/index.html Tak są shell rocket Super , 2 zł więcej niż w 2014/15 za duże ale i tak biore kilka sztuk :xmas_w00t: Dzięki za info Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 22 Grudnia 2015 W tym roku też jest podział na rejony ? W jednym hestia w drugim Europyro ? Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Oooo, trzeba odwiedzić. Piratki po 2.99 zł ? :xmas_w00t: Cytuj
miśQQ92 0 Opublikowano 22 Grudnia 2015 W tym roku też jest podział na rejony ? W jednym hestia w drugim Europyro ? u Mnie jest i jedno i drugie także pewnie wszędzie tak samo. Lubelskie. Cytuj
Mega Rakieta 0 Opublikowano 22 Grudnia 2015 A co myślicie o tym moździerzu ? za 35zł ?? No i rakiety 2.5 Na pewno parę sztuk kupię. I też jestem ciekaw jak ta wyrzutnia za 50zł royal night hestii warto ? Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 22 Grudnia 2015 W tym roku też jest podział na rejony ? W jednym hestia w drugim Europyro ? Ma ktoś odpowiedź na to pytanie ? Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Hestia... masakra. Po czym to stwierdzasz ? Mam co roku 2-3 koski Hestii i zawsze jestem bardzo zadowolony efekty bardzo duzo i długo utrzymują sie na niebie Hestia przez ostatnie lata bardzo sie poprawiła A w tym roku zawszkoczyła jeszcze tym ze ceny nie poszły w góre jak u innych tylko o kilka % w dół A co myślicie o tym moździerzu ? za 35zł ?? No i rakiety 2.5 Na pewno parę sztuk kupię. I też jestem ciekaw jak ta wyrzutnia za 50zł royal night hestii warto ? Sam sie zastanawiam nad tą kostką bo jak za tą cene to efekt bardzo ciekawy Cytuj
TheJakubPiro! 0 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Hestia ? Hestię omijać z daleka to strata pieniędzy i cenią drogo. te najgrubsze rakiety wybuchy mają jak rakiety Best za 15 zł od jorge a te najmniejsze są zawsze najlepsze :xmas_tongue: raz kupiłem wszystko z Hestii na sylwestra 2012/2013 i się bardzo zawiodłem mimo że zaplaciłem 300 zł + 0 porządnego efektu. Cytuj
TheJakubPiro! 0 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zestaw rakiet za 129, 26 sztuk, warto to brać? Nie bierz nie warto lepiej od Jorge brać Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Wyrzutnie z hestii są naprawdę ładne tylko troszeczkę droższe,co do rakiet to hestia ma dziadowskie jedne lepsze od drugich . Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Hestia ? Hestię omijać z daleka to strata pieniędzy i cenią drogo. te najgrubsze rakiety wybuchy mają jak rakiety Best za 15 zł od jorge a te najmniejsze są zawsze najlepsze :xmas_tongue: raz kupiłem wszystko z Hestii na sylwestra 2012/2013 i się bardzo zawiodłem mimo że zaplaciłem 300 zł + 0 porządnego efektu. A czy ktos tu mówi o rakieta ?? Rozmowa jest o kostka A co to cen to nie wiem gdzie ty masz drogo ... Hestia ma bardzo dobre ceny np. jorge podniósł ceny o 20-30% a hestia posła w dół o kilka % Co roku mam nowosci Hesti i zawsze maja bardzo dobre efekty Denerwuje mnie to te ludzie którzy kiedys tam kupili koste i byłą nie dobra to teraz to sie cały czas ciagnie ze Hestia nie dobra .. Cytuj
oloj 0 Opublikowano 22 Grudnia 2015 http://www.kaufland.pl/Home/01_Aktualna_Oferta/HZ_Fajerwerki/index.jsp?et_cid=5&et_lid=14052&et_sub=fajerwerkiTutaj jest link do oferty Cytuj
oloj 0 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Miał może ktoś zestaw tych 6-ciu rakietek z Europyro za 19.99zł? (są na drugiej stronie gazetki)Warte uwagi, czy sobie odpuścić? Cytuj
patryk3743 0 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Ja od siebie mogę polecić z Hestii tą wyrzutnię za 20 zł i petardy piratka po 4zł ;p. Naprawdę dobrze łupią i jeszcze rzymiaki mogą być jak za tę cenę. Cytuj
David1515 0 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Mam pytanie są w końcu te rakiety shell rocket czy tylko hestia ??? Cytuj
domdbc 0 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Mam pytanie są w końcu te rakiety shell rocket czy tylko hestia ??? A gazetkę widziałeś? są, 2,5" po 17zł a 1,5" po 7zł Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi