kentucky 1 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Ehh widze ze w Warszawie Hestia a juz liczylem na shell rakietki.. Super Cytuj
limax123 0 Opublikowano 26 Grudnia 2015 witam chciałbym kupic jakąs wyrzutnie 1 lib 2 w zaleznosci od ceny i mam do wyboru lidl lub kaufland w kauflandzie interesują mnie ROYAL NIGHT,NEW YEAR,OSLO,MEGA SHOW,WINNER,FAN POWER IV EWENTUALNIE TANGO LUB SAN FRRANCISO ( ALE TER RACZEJ ZA DROGIE) A ZLIDLA ALBO SUPER BOMBA LUB PREDATOR PROSZE O POMOC Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Weź sobie coś z Europyro. W Lidlu podnieśli cenę wiec niezbyt się opłaca. Cytuj
limax123 0 Opublikowano 27 Grudnia 2015 ale co z euro pyro co tu jest warte ceny i wogule bo myslalem nad predatorem Cytuj
Pioter 9 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Mógłby ktoś powiedzieć coś więcej o tych rakietach niby 2.5"? Rakiety Hestia ma do kitu co widać na filmach i na żywo również... Za to wyrzutnie wg mnie ma dobre, wg mnie warto się nad jakimiś zastanowić. Co do Lidla rzeczywiście ceny poszły dość mocno w górę w porównaniu do ubiegłego roku... Cytuj
ArbTree 67 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Co do rakiet 2,5'' polecam w 100 % piękny, duży i gęsty efekt, mimo tego że lecą dość wysoko Do tego są dość tanie w porównaniu np. z JR29 albo JR40 i efekt lepszy . Żeby nie było że kłamie ; https://www.youtube.com/watch?v=qxFb4U_KOs8 https://www.youtube.com/watch?v=RE-d4JW1Eu0 https://www.youtube.com/watch?v=B0s7iJ4T16Y https://www.youtube.com/watch?v=Zl2SZpxU0Jc Cytuj
limax123 0 Opublikowano 27 Grudnia 2015 jest jakis podizał gdzie w meiscie jakiej formy sa wyrzutnie? Cytuj
Pioter 9 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Najprawdopodobniej w każdym Kauflandzie będzie podobna oferta. Co do rakiet: 2,5" domyślam się, że chodzi o te "Big Festival Stars" za 5,99zł? Czy o jakieś w danym zestawie? ... Mogliby podać kalibry, nazwy czy oznaczenia... A nie długość listewki. Haha. Cytuj
mlody712 0 Opublikowano 27 Grudnia 2015 miałem w ubiegłym roku , miała duży i ładny rozbłysk sam dziś chyba po niom pojade Cytuj
ArbTree 67 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Najprawdopodobniej w każdym Kauflandzie będzie podobna oferta. Co do rakiet: 2,5" domyślam się, że chodzi o te "Big Festival Stars" za 5,99zł? Czy o jakieś w danym zestawie? ... Mogliby podać kalibry, nazwy czy oznaczenia... A nie długość listewki. Haha. nie nie to sa rakiety Euro Pyro te z kulką @limax123 wejdź na stronę internetową sklepu, wybierz skelp w swoim mieście i będzie wiadomo jaka oferta jest u ciebie Cytuj
Fanatyczny 0 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Poleci ktoś Moździerz Orginal Stars czy też wyrzutnie Royal Night i do tego jakieś dobre rakietki jeśli ktoś miał i może powiedzieć swoje dwa słowa proszę o odp. Cytuj
konrad940 1 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Jestem po małych zakupach, wszystko ładnie wyłożone rakiety mogłem wygrzebać sam. Zobaczcie na swoich rakietach datę produkcji na moich 1.5" jest 2013 Cytuj
Mega Rakieta 0 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Niestety w Moim Kaufland (Bydgoszcz ) nie ma rakiet 2.5 z EuroPyro sama hestia Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Jestem już po zakupkach w tym sklepie, i jestem bardzo zadowolony :xmas_happy: Wydałem niecałe 40 zł :xmas_wink: Cytuj
EmirOmar 0 Opublikowano 28 Grudnia 2015 U mnie niestety Hestia, piratki za 4 zł za 10 sztuk, piccolo 1,5 zł (!!!), o rakietach nic nie powiem bo to śmieci, nie rakiety (te za 15 zł nawet nie wybuchają). @Krystian Rakiety to 2,5 cala? Masz napisany efekt? Cytuj
EmirOmar 0 Opublikowano 28 Grudnia 2015 @Fanatyczny Miałem dwa lata temu. Wtedy kosztował 29,90 zł. Jak za tą cenę nie był taki zły, ale to był mój pierwszy moździerz. Jednak na tle jorgowskich (JW24 i JW47) oraz triplexowskich (txb546a i r0009) wypada o wiele gorzej. Rozprysk o wiele mniejszy. Kulka leci wysoko i jest głośna, ale gwiazdki są umieszczone w jednym miejscu, przez co lecą w jedną stronę. Niezbyt ładnie to wygląda. Teraz przez wyższą cenę całkowicie odradzam. Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 28 Grudnia 2015 U mnie niestety Hestia, piratki za 4 zł za 10 sztuk, piccolo 1,5 zł (!!!), o rakietach nic nie powiem bo to śmieci, nie rakiety (te za 15 zł nawet nie wybuchają). @Krystian Rakiety to 2,5 cala? Masz napisany efekt? Te rakiety to 1,5 cala, niestety efekt nie jest opisany :xmas_mad: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi