Shiney 0 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Orientuje się ktoś czy na terenie białegostoku jest jakaś dobra hurtownia fajerwerków np. jorge ? bo mieszkam w białymstoku ale jakoś nigdy nie widziałem i na necie zbytnio znaleźć nie mogę Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 27 Grudnia 2009 "RG Lider" Import-Eksport Małgorzata GuzowskaBranża: PirotechnikaKontakt"RG Lider" Import-Eksport Małgorzata GuzowskaŻwirki i Wigury 2615-244 Białystok- woj. podlaskietel. 85 732 37 35, fax 85 732 37 35E-mailwww.rglider.pl======================================= Cytuj
Shiney 0 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2009 a warto w niej kupować? jakiej firmy mają asortymenty? mam fundusz 50zł i nie wiem czy tu kupić czy np. w lidl/biedronka Cytuj
Ryba 0 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Lepiej jak pójdziesz do lidla lub biedronki. W rg lider możesz przepłacić ponieważ ceny hurtowe zaczynają się od wysokiej kwoty w tamtym roku podobno od 300zł a w tym nie wiem. A tak to detal i trochę drogo jest. Tylko dodam że jest duży wybór jest z czego wybierać. :neutral: Cytuj
farsta 0 Opublikowano 28 Września 2012 Odświeżam temat Na dzień dzisiejszy RG LIDER nie ma w Białymstoku i województwie żadnej konkurencji. Największy wybór wszystkich importerów i przystępne ceny. W ramach rozszerzenia sprzedaży przy mniejszych kwotach zakupu otworzyliśmy punkt detaliczny czynny cały rok. Znajduje się on na targowisku Hetman przy ul. Kawaleryjskiej 17 lok 90/91 Ta sama baza produktów w tych samych cenach, bez progów cenowych. Od października ruszamy z nowym sklepem internetowym (www.arsignis.pl), w którym dowóz na terenie miasta i okolic będzie bezpłatny.Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do zakupów! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi