Bandit1992 0 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zapalniczka Firmowa KORSARZ , kosztuje 40zl , ale czy ktoś może się o niej wypowiedzieć , dostałem ją w gratisie i jestem ciekaw co to za produkt ;d Cytuj
0 xSound 0 Opublikowano 27 Grudnia 2009 http://www.fajerwerki-korsarz.pl/sklep/ind...t&Itemid=45To jest zwykła zapalniczka beznzynowa, z tym, że ma logo firmy. Nie jest to zippo na pewno. Kup sobie najtańszą w kiosku, 2-3sztuki (koszt 5zł) i benzyne za dychę i masz o wiele lepszy zestaw. Sam mam kilka zapalniczek benzynowych i bardzo jestem zadowolony, są fajne tricki do nich, nie gasną na dużym wietrze. Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 27 Grudnia 2009 już wolałbym kupić dobry palnik za 20-25zł niż wydawać tyle kasy by mieć logo na zapalniczce. Taka prawda Cytuj
0 DaN 0 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Wiesz, skoro on to dostał w prezencie, to nawet fajnie, z tym, że będzie musiał benzynę dolewać ale to "pan Pikuś" :razz: Cytuj
0 Bandit1992 0 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2009 Widać że umicie czytać to jest gratis ^^ , trudno żeby ktoś wydał 40zl , ale musi mieć jakies plusy większe skoro taka cena ! Cytuj
0 PaulWinter 2 Opublikowano 27 Grudnia 2009 No przecież ma - logo na obudowie :smile: Ty wiesz ile wygrawerowanie tego kosztuje? :smile: Tak samo, jak kurtka z logo Jorge na plecach kosztowała (kiedyś, jak pytałem o nią) ponad 200zł. Dla porównania, ceny kurtek renomowanych firm zaczynają się od 150zł.Wiesz, ta zapalniczka za pewne nie różni się niczym od trzykrotnie tańszej żarowej z kiosku poza tym, że na tej drugiej nie ma logo. Opis, jaki przy niej umieścili za pewne ma na celu zwabić prostego człowieka, który pomyśli, że faktycznie musi być jakaś specjalna i kupi. Myślisz, że gdyby faktycznie była tyle warta, to dali by Ci ją jako gratis? Cytuj
0 xSound 0 Opublikowano 27 Grudnia 2009 No przecież ma - logo na obudowie :smile: Ty wiesz ile wygrawerowanie tego kosztuje? :smile: Tak samo, jak kurtka z logo Jorge na plecach kosztowała (kiedyś, jak pytałem o nią) ponad 200zł. Dla porównania, ceny kurtek renomowanych firm zaczynają się od 150zł.Wiesz, ta zapalniczka za pewne nie różni się niczym od trzykrotnie tańszej żarowej z kiosku poza tym, że na tej drugiej nie ma logo. Opis, jaki przy niej umieścili za pewne ma na celu zwabić prostego człowieka, który pomyśli, że faktycznie musi być jakaś specjalna i kupi. Myślisz, że gdyby faktycznie była tyle warta, to dali by Ci ją jako gratis? To nie jest zapalniczka żarowa :shock: Cytuj
0 PaulWinter 2 Opublikowano 27 Grudnia 2009 To nie jest zapalniczka żarowa :shock: Fakt, miałem na myśli benzynową. Sorki :oops: Cytuj
Pytanie
Bandit1992 0
Zapalniczka Firmowa KORSARZ , kosztuje 40zl , ale czy ktoś może się o niej wypowiedzieć , dostałem ją w gratisie i jestem ciekaw co to za produkt ;d
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi