MatiosS 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Witam zakupiłem w biedronce zestaw 2 petard. Są dość spore co sądzicie o nich ?? Może ktoś zna już ich efekt głośne? Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Orbit 4 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Prawdopodobnie te,strata pieniedzy niestety http://www.forumfajerwerki.pl/jc028-explosive-vii-vt1556.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 blackhawk777 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 No raczej nie jest to samo, ale jak by nie patrzeć to jest to magazynek. Czy się opłaca czy nie?! trudno powiedzieć. To zależy od gustu. W jednym korpusie jest ok 200 strzałów. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MatiosS 0 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 A to jak bym wiedział bym raczej nie brał. Myślałem, że to będzie jeden wieeelki huk, ale trudno i tak nie drogo za 200 s. magazynek 4 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 ja osobiście wolałbym kupić serie karaibinków JC100 lub JC200 z jorga bo te explosivy efektem nie zadowalają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaulWinter 2 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 A to jak bym wiedział bym raczej nie brał. Myślałem, że to będzie jeden wieeelki huk, ale trudno i tak nie drogo za 200 s. magazynek 4 zl. Widze kolega tak samo się zawiódł jak ja :neutral: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MatiosS 0 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Ale nie ma co się martwić jak już kupione to trzeba strzelać zawsze coś xD pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MatiosS 0
Witam zakupiłem w biedronce zestaw 2 petard. Są dość spore co sądzicie o nich ?? Może ktoś zna już ich efekt głośne? Pozdro.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi