MatiosS 0 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Witam zakupiłem w biedronce zestaw 2 petard. Są dość spore co sądzicie o nich ?? Może ktoś zna już ich efekt głośne? Pozdro. Cytuj
0 Orbit 4 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Prawdopodobnie te,strata pieniedzy niestety http://www.forumfajerwerki.pl/jc028-explosive-vii-vt1556.htm Cytuj
0 blackhawk777 0 Opublikowano 27 Grudnia 2009 No raczej nie jest to samo, ale jak by nie patrzeć to jest to magazynek. Czy się opłaca czy nie?! trudno powiedzieć. To zależy od gustu. W jednym korpusie jest ok 200 strzałów. Pozdrawiam. Cytuj
0 MatiosS 0 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2009 A to jak bym wiedział bym raczej nie brał. Myślałem, że to będzie jeden wieeelki huk, ale trudno i tak nie drogo za 200 s. magazynek 4 zl. Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 27 Grudnia 2009 ja osobiście wolałbym kupić serie karaibinków JC100 lub JC200 z jorga bo te explosivy efektem nie zadowalają Cytuj
0 PaulWinter 2 Opublikowano 27 Grudnia 2009 A to jak bym wiedział bym raczej nie brał. Myślałem, że to będzie jeden wieeelki huk, ale trudno i tak nie drogo za 200 s. magazynek 4 zl. Widze kolega tak samo się zawiódł jak ja :neutral: Cytuj
0 MatiosS 0 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2009 Ale nie ma co się martwić jak już kupione to trzeba strzelać zawsze coś xD pozdro Cytuj
Pytanie
MatiosS 0
Witam zakupiłem w biedronce zestaw 2 petard. Są dość spore co sądzicie o nich ?? Może ktoś zna już ich efekt głośne? Pozdro.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi