K.K. 0 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Mam pytanie :smile: Jakie znacie zestawy rakiet, z kolorowymi efektami i bez craclingu? Cytuj
0 MatiosS 0 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Siema. Jeśli chcesz rakiety za niską cenę tylko się pobawić radzę ten zestaw 12 rakiet za 7.99 w lidlu ale to jes "zabawka". A jeśli można wiedziec dlaczego bez craclingu ? Pozdrawiam . Cytuj
0 K.K. 0 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2009 Bez craclingu, bo on mi się nie podoba.Wolę oglądać konkretne wybuchy,a nie jakieś trzeszczenie. Cytuj
0 MatiosS 0 Opublikowano 27 Grudnia 2009 A to nie zrozumiałem Cię myślalem że chodzi Ci o takie "rakiety" (nie rakiety tylko ..). A w takim razie nie wiem jakie rakiety są bez craclingu większośc ma cracling on ejst spoko, ale przecież on jest po wybuchu więc ... . Cytuj
0 K.K. 0 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2009 Właściwie to nie chodzi o sam cracling, tylko o to żeby efekt był kolorowy, a nie jakieś takie bezbarwne trzaski.A i przy propozycjach jeśli możecie podawajcie ceny. :razz: Cytuj
0 neone 0 Opublikowano 27 Grudnia 2009 4 rakiety z biedronki za 25zł a pozatym to głupota sam se poszukaj i poczytaj efekty Cytuj
0 roberto5455 0 Opublikowano 27 Grudnia 2009 proponuje JR27. Chyba najlepsze amatorskie rakiety dostepne na rynku Cytuj
0 xHESTIABUMx 0 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Speed 4, cassiopeia, dragon queen rocket, voo doo wszystkie są dobre nie wiem dlaczego crackling ci się nie podoba ale są gusta i guściki Cytuj
Pytanie
K.K. 0
Mam pytanie :smile: Jakie znacie zestawy rakiet, z kolorowymi efektami i bez craclingu?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi