MatiosS 0 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Siema. Co polecacie kupić w lidlu do 15 zl ? Co myślicie na temat tego zestawu z 4 rakietami za 15zl ? Cytuj
0 Orbit 4 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Watpie w nie.Doplac 10 zl i kup sobie mozdzierz lub kobre.Efekt bedzie oszalamiajacy Cytuj
0 pirotechnika 0 Opublikowano 27 Grudnia 2009 ja bym ci radził kupić detonatory albo atomiki jak nie masz kasy Cytuj
0 ponczo12496 23 Opublikowano 27 Grudnia 2009 też jestem w takiej samej sytuacji ja biorę detonatory lub monstrum i 4 motylki Cytuj
0 1qnBDG 0 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Witam , A ja chciałbmym się dowiedzieć bo pierwsze słyszae o " Strzelających Lontach i Detonatorach" mógłby powiedzieć jakie mają efekty? i czy ten zestaw za 27,90zł jest opłacalny ten co ma 57 elementów.. EDIT. dobra wiem co to te detonatory ;d rakiety za 14 zł adobre są one ?? bo takie małe są ;> tylko chce wiedzieć jaki efekt mają te " Strzelające Lonty" Cytuj
0 Pawex122 0 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Bierz detonatory albo dołóż 10 zł i kup moździerz z lidla Cytuj
0 MatiosS 0 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2009 Sam nie wiem detonatory są spoko, może kupie moździerz ale wole kupić jakieś achtungi, itp. takie "pierółki" postrzelać sobie. Cytuj
0 ponczo12496 23 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Sam nie wiem detonatory są spoko, może kupie moździerz ale wole kupić jakieś achtungi, itp. takie "pierółki" postrzelać sobie. No achtungów w lidlu niestety niema są petardy lontowe grom ale one są słabe mam jeszcze jeden pomyśł kup zestaw rakiet za 7,99 zł petardy średnie za 5,99 zł i 1 motylka razem 15 zł będziesz miał wiele zabawy Cytuj
0 MatiosS 0 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2009 No nie wiem czy będzie wiele zabawy przy rakietach za 7.99 : ? One nie mają efektu wole troche dołożyc i zamiast tego kupić detonator . Ale Wielkie Dzięki wszystkom co pomogli. Cytuj
Pytanie
MatiosS 0
Siema. Co polecacie kupić w lidlu do 15 zl ? Co myślicie na temat tego zestawu z 4 rakietami za 15zl ?
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi