piromanka 0 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Mam pytanie co jest lepsze atomi asauł czy detonator?? Proszę o odpowiedz. Z góry przepraszam za błędy Cytuj
0 Mlody 0 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Ja tam rok temu miałęm detonatory i bardzo mi się podobały.Widziałem filmik assaultów i powiem tyle że moim zdaniem to jest mało jak za taką cene a efekt jest dosyć słaby.To jest moje zdanie. Cytuj
0 roberto5455 0 Opublikowano 27 Grudnia 2009 po 1. zdaloby się nauczyc albo angielskiego, albo przydatnej funkcji ctrl+c, ctrl+v, bo nie nwiem co to jest ani asaud, ani asauał.Zapewne chodzi Ci o assault, które są nieco lepsze od detonatorów, jednak jest ich mniej. cokolwiek nie weźmiesz, za tą cene będziesz zadowolony Cytuj
0 Brzoska11 0 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Miałem to i to . Atomic Assalut mialem 2 razy. Raz bardzo ladne , a drugi raz niewypal z lidla w tamtym roku. Detonatory mialem raz i fajne do zabawy efekt jak za taka cene bdb. Ciekawe jaki efekt w tym roku w lidlu wiec lepiej wez detonatory Cytuj
Pytanie
piromanka 0
Mam pytanie co jest lepsze atomi asauł czy detonator?? Proszę o odpowiedz.
Z góry przepraszam za błędy
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi