Mar3kkk 0 Opublikowano 28 Grudnia 2009 witam, mam kilka szelek z mozdzierza z lidla z zeszlego roku ale nie mam tej rury. czy tkos wie jak mozna taka zrobic ? i z czego ?jakie wymiary itp ? Cytuj
0 konrad940 1 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Wymiar przecież podałeś ale najlepiej suwmiarką zmierzyć i kupić rurce pcv grubą. Cytuj
0 firawerkoman 7 Opublikowano 28 Grudnia 2009 kup go w lidlu to będziesz miał oryginalną rurę + 10 szelek. Bardzo ciężko jest spasować rozmiar szelki do rury... Cytuj
0 ZIP 0 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Wymiary moździerza z lidla:Średnica rury ok. 47mm.Długość 160mm. Cytuj
0 firawerkoman 7 Opublikowano 28 Grudnia 2009 HAHAHA i to jest niby 1.5 Cala, to jest prawie 2"!! Mówiłem że importerzy maja wolną amerykankę jeżeli chodzi o średnicę rury 1.2, 1.5, 2" (mówię oczywiście o NWP) Cytuj
0 Dako 1 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Korzystając z okazji chciałbym się zapytać o wymiar rury 1,75" do szelek cylindrycznych Cytuj
0 Desad 0 Opublikowano 28 Grudnia 2009 pomyśl obmierz szelkę metrem np krawieckim i dopasuj jaka rurke do tego pamię taj zeby zostawić 1-2mm więcej Cytuj
0 Mar3kkk 0 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2009 kup go w lidlu to będziesz miał oryginalną rurę + 10 szelek. Bardzo ciężko jest spasować rozmiar szelki do rury... szkoda mi kasy;p tak to bym sie nie pytal jak zrobic Cytuj
0 konrad940 1 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Fajne są rurki po materiałach (materiał jest na nie nawinięty) są grube grubsze od oryginalnych tylko ciężko spasowć ja mam ich w pi..u i jeszcze troche ale są albo za małe albo za duże. Cytuj
0 PaulWinter 2 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Rurki po materiałach (jak napisał poprzednik) albo po dywanach. Idź do sklepu z dywanami i zapytaj czy mają jakieś rurki. Z tego co pamiętam dość popularne są kartonowe rurki idealnie pasujące do 2'' szelek. Znajdziesz też inne rozmiary, i nie będzie strachu, że jak wybuchnie w środku, to wszędzie będzie nisko latający plastik Cytuj
0 marcco 0 Opublikowano 29 Grudnia 2009 WitamMoździerz z Lidl pasuje idealnie do rury pcv 50mm.wczoraj sprawdzałem. http://korale.pl/product_info.php/products_id/2000 dla pewności owijamy rurę taśmą montażową z włóknami.(http://www.pumpendiscounter.de/shop_cfg/ReigaGbR/Panzertape.JPG) Cytuj
0 Poki 17 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zobacz też rury po folii stretch. Ich korpus jest bardzo dobry, tylko nie wiem jak z rozmiarami. Cytuj
Pytanie
Mar3kkk 0
witam, mam kilka szelek z mozdzierza z lidla z zeszlego roku ale nie mam tej rury. czy tkos wie jak mozna taka zrobic ? i z czego ?
jakie wymiary itp ?
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi