luxor 2 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Siedziałem trochę na necie i natknąłem się na reklamę tej hurtowni w Toruniu. Mają naprawdę przystępne ceny i co najważniejsze prowadzą sprzedaż detaliczną. Dla przykładu Pluton JW05 kosztuje u nich 23 zł . Jeżeli będę w Toruniu to na pewno do nich zajrzę :razz: . Ich strona internetowa: http://www.fajerwerkitorun.pl/ Cytuj
Xanter 0 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Dziś byłem tam kupić stuff - polecam, miła obsługa, sprzedawcy doradzą co kupić - nawet stuff ułożą. W stu procentach polecam! Pozytyw. Cytuj
FireworksFan 0 Opublikowano 5 Lutego 2011 Hmm. Polecam hurtownie w 100 %. Mieszkam w Toruniu i od około 4 lat jeżdże w to samo miejsce . Ceny są bardzo niskie Polecam wszystkim ! Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 20 Listopada 2013 osobiscie polecam tą hurtowni kupowałem w niej i polecam juz niedługo znowu jade do niej zakupy zrobic Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi