Witam, to znów ja. W TESCO u mnie strasznie potaniało, więc kupiłem kilka rzeczy: -ExtremE B5, na tej ofercie jest, ale co jest jej odpowiednikiem? Zależy mi, bo modle się, żebym nie trafił na wyrzutnię rzymiaków, ale na 100% tak jest, bo 200sh? -2x ExtremE B12, również tu jest ta wyrzutnia, i to samo, co jest jej odpowiednikiem? Tutaj jestem pewny, że to wyrzutnia, bo ma 9sh.
W tym temacie możemy również pisać odpowiedniki do reszty fajerwerków. Np. -ExtremE A1 - Festival
Sory, że jestem taki upierdliwy z tymi odpowiednikami, no ale muszę to wiedzieć.
Pytanie
DaN 0
Witam, to znów ja.
W TESCO u mnie strasznie potaniało, więc kupiłem kilka rzeczy:
-ExtremE B5, na tej ofercie jest, ale co jest jej odpowiednikiem? Zależy mi, bo modle się, żebym nie trafił na wyrzutnię rzymiaków, ale na 100% tak jest, bo 200sh?
-2x ExtremE B12, również tu jest ta wyrzutnia, i to samo, co jest jej odpowiednikiem? Tutaj jestem pewny, że to wyrzutnia, bo ma 9sh.
W tym temacie możemy również pisać odpowiedniki do reszty fajerwerków.
Np.
-ExtremE A1 - Festival
Sory, że jestem taki upierdliwy z tymi odpowiednikami, no ale muszę to wiedzieć.
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi