marcco 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Witam.Zastanawiam się nad kupnem dwóch wyrzutni. Do wyboru są:Extreme B7Tsunami (B135-SM)Mercurius (U31491)Super Show 1 (JW75)Które dwie z tych czterech wybrać?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Myślę, że Tsunami (B135-SM)Mercurius (U31491) a tamte 2 co odrzuciłem to kompleta cienizna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maurycy 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Ja bym wybrałTsunami (B135-SM)Extreme B7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Brzoska11 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Tsunami (B135-SM)Super Show 1 (JW75) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 aaa, źle spojrzałem na efekt :grin: SH 1 skojarzyła mi się z efektem tylko salute a to SH2 ma ten efekt. W takim razie to wersja, którą mówi Brzoska11 jest najlepsza, czyli: Tsunami (B135-SM)Super Show 1 (JW75) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
marcco 0
Witam.
Zastanawiam się nad kupnem dwóch wyrzutni. Do wyboru są:
Extreme B7
Tsunami (B135-SM)
Mercurius (U31491)
Super Show 1 (JW75)
Które dwie z tych czterech wybrać??
Pozdrawiam
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi