maciejrio 0 Opublikowano 29 Grudnia 2009 mam zestaw 12 rakiet i na cztery z nich są troszkę większe i mają narysowany spadochronik co to za efekt? ma ktoś może filmik ? Cytuj
0 DaN 0 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Po wybuchu taki koreczek na spadochronie zleci na ziemię. O ile będzie wybuch. Nie najlepszy efekt. Nie potrzebny, bo weź i potem ich szukaj. A tak przy okazji, daj tu fotę tego. Cytuj
0 kameleon 1 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Polega to na tym że z rakiety wystrzela papierowy spradochron i przeważnie świeci się na jakiś kolor. Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Rakieta ma w sobie spadochron. Na odpowiedniej wysokości jest on zrzucany i powoli spada na ziemię. Świeci się jeden tylko punkt (gwiazdka) na jakiś tam kolor. Efekt kompletnie badziewny, nawet długo się te gwiazdki nie palą. Cytuj
0 maciek98 0 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Miałem taką jedną rakietkę z extreme a6 i nawet do gór nie poleciał. Badziewie jak nic. Cytuj
Pytanie
maciejrio 0
mam zestaw 12 rakiet i na cztery z nich są troszkę większe i mają narysowany spadochronik co to za efekt? ma ktoś może filmik ?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi