Orbit 4 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Caly czas nie wiem co mam wziasc.A wiec tak mam 9 wyrzutni i jeden mozdzierz.Moge wziasc tylko jedna rzecz za 25 zl.Wybor jest pomiedzy mozdzierzem a kobra.wiec co brac??Nie mam jeszcze tak rzadkiej wytrzutni jak kobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 macieek95 1 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Jeden z trudniejszych wyborów. Jeśli masz ochote jeszcze się pobawić to bierz moździerz chociaż masz już jeden. Ale gdy wystarczy ci ten jeden moździerz to bierz Kobre. Nie głosuje w ankiecie bo nie wiem co doradzić. Ja bym wybrał w takiej sytuacji moździerz bo lubie się bawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 blackhawk777 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 To wszystko zależy od tego czy potrzebujesz jeszcze czegoś do zabawy, czy nie. Ja np. wybrał bym wyrzutnię kobra. Jak by na to nie patrzeć, nieważne co kupisz i tak będzie to dobry wybór Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 OoOmen 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zagłosowałem na moździerz, ponieważ podpalając kolejne pociski można czerpać więcej frajdy niż z wyrzutni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Skoro mówisz, że nie masz tak rzadkiej wyrzutni jak Kobra to weź Kobrę. Moździerz jeden już masz, a wyrzutni nigdy za wiele. Zawsze mają piękne efekty i tyle Mój głos oddałem na Kobrę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jano 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Nie wiesz co zrobic? :mrgreen: A tak na serio to radzilbym kobre. mozdzierz masz no to po co dwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kometa 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Weź Kobre. Masz już jeden moździerz więc trochę się z nim pobawisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Orbit 4 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Remis xD!czekam na kolejne glosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Brzoska11 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zaglosowalem na Kobre naprawde warto lecz jesli wolisz zabawe bierz mozdzierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FITBest 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Ja wziąłbym moździerz więcej zabawy i możesz strzelać kiedy chcesz np jedną szelkę dzisiaj jutro następną itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Poki 17 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Skoromasz już moździerz to łap za Kobre tym bardziej, że jak sam mówisz nie masz jej efektu jeszcze w swoim stuffie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lenio 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Caly czas nie wiem co mam wziasc.A wiec tak mam 9 wyrzutni i jeden mozdzierz.Moge wziasc tylko jedna rzecz za 25 zl.Wybor jest pomiedzy mozdzierzem a kobra.wiec co brac??Nie mam jeszcze tak rzadkiej wytrzutni jak kobra. Skoro masz już 9 wyrzutni, to po co ci dziesiąta? Ja bym był za moździerzem - więcej zabawy.Ale jak tak bardzo zależy Ci na tych dwóch rzeczach, a tylko możesz sobie wybrać jedną z nich (domyślam się że tu chodzi o kasę) to sprzedaj komuś znajomemu jakąś inną wyrzutnię z tych dziewięciu co masz (która Ci się najmniej podoba) i kupisz se taką jaką chcesz (czyli kobrę). Wtedy będziesz miał to i to, i będziesz zadowolony najbardziej Chyba że Ci zależy na wszystkich tych wyrzutniach co je masz, to już gorzej :???: Ale się rozpisałem :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szatek185 1 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 No jasne, że moździerz. Kobre odpalisz raz i już koniec a z moździerzem się przynajmniej trochę pobawisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sylar 3 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Na to trzeba popatrzeć z innej strony, jak ma się dużo fajerwerek to tylko kobra bo szkoda czasu na szelki, jak się ma mało stuffu to bierz moździerz do zabawy Ja mam kobre bo wolę się pobawić ze znajomymi, zresztą wydałem już jakieś 300 zł i jutro jeszcze kupię jakieś rakiety albo coś innego... tak się wydaję ale jest tego w cholerę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Orbit 4
Caly czas nie wiem co mam wziasc.A wiec tak mam 9 wyrzutni i jeden mozdzierz.Moge wziasc tylko jedna rzecz za 25 zl.Wybor jest pomiedzy mozdzierzem a kobra.wiec co brac??Nie mam jeszcze tak rzadkiej wytrzutni jak kobra.
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi