Skocz do zawartości
  • 0

ocena stuffu 75zł

Na ile oceniasz mój stuff?  

26 użytkowników zagłosowało

1. 1.

• 10/10
      2
    • 9/10
      1
    • 8/10
      4
    • 7/10
      7
    • 6/10
      8
    • 5/10
      1
    • niżej
      3

Pytanie

Opublikowano

RAKIETY:
Perfect
Diabolo JR2

WYRZUTNIE
Saturn Missiles
Big Bang Mars 16 strz.

INNE
Cyrkoblitz Jorge 6 szt

PETARDY
Jaja dinozaura
Widow Maker
Picollo x5

Zapłaciłem ok. 75zł + Saturn Missiles z roku ubiegłego

dc5ff94b.jpg

Czy stuff biorąc pod uwagę cenę jest dobry? Biorąc pod uwagę efekty, opłacalność, zabawę itp.?

11 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

milusi sporo zabawy (a to najważniejsze) efekty też nie najgorsze 8,5/10 :P

• 0
Opublikowano

Wszytko ok. Efekty ładne, wszystkiego po trochu. Ja bym troche inne kupił.. ale biorąc ogól pod ocene 7/10

• 0
Opublikowano

Stuff w porządku, tylko, ja bym jeszcze kupił jakąś małą wyrzutnię za kilka złotych.

• 0
Opublikowano

Ja oceniam na 6/10 uważam, iż nie do końca wszystko było dość dobrze wybrane m.in. JR2 Diabolo są troszkę słabawe i na swoją cenę nie do końca warte. Można byłoby w ich miejsce zakupić 2-3 małe wyrzutnie jak Makrokosmos lub The Magic Key. Życzę bezpiecznego i efektownego odpalania oraz szczęśliwego nowego roku. :!:

• 0
Opublikowano

dalem 7/10

wszystkiego po trochu,dobre petardy [widow marker i jaja]
ładne rakiety perfect
do zabawy idealne picolaki i circoblitze
szkoda ze tak malo i brak rzymskich bo z nimi duzo zabawy,tanio i niezle efekty

• 0
Opublikowano

Wytłumaczy mi ktoś po jaką cholerę tworzyć taki temat?

• 0
Opublikowano

Jak za taką kase w sam raz stuff do zabawy. Z efektami gorzej, ale przyjemność wielokrotnego odpalanie an pewno Ci to zrekompensuje.

• 0
Opublikowano
Wytłumaczy mi ktoś po jaką cholerę tworzyć taki temat?

Zeby sie dowiedziec co inni sadza o twoim stuffie.
  • 0
Opublikowano

A po co to komu wiedzieć? Ja będę korzystał z mojego stuffu i (za przeproszeniem) wisi mi, co ktoś o nim sądzi. Zalatuje mi tu fotką i nk... powoli tak się tu robi.

• 0
Opublikowano
A po co to komu wiedzieć? Ja będę korzystał z mojego stuffu i (za przeproszeniem) wisi mi, co ktoś o nim sądzi. Zalatuje mi tu fotką i nk... powoli tak się tu robi.

Akurat to zauwazylem.. ;]
  • 0
Opublikowano
Ja oceniam na 6/10 uważam, iż nie do końca wszystko było dość dobrze wybrane m.in. JR2 Diabolo są troszkę słabawe i na swoją cenę nie do końca warte. Można byłoby w ich miejsce zakupić 2-3 małe wyrzutnie jak Makrokosmos lub The Magic Key. Życzę bezpiecznego i efektownego odpalania oraz szczęśliwego nowego roku. :!:

Były za 10 zł, więc mógłbym jedynie kupić 1 małą wyrzutnię. Jednak nie planowałem takiego obrotu sprawy, gdy kupowałem przed świętami nie było perfectów, więc kupiłem zamiast nich rakietki JR2.