K.K. 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Mam pytanie.Czy wszystkie produkty o nazwie Mistrzowie Ognia, to po prostu produkty Jorge o zmienionej poligrafii?I jeśli tak, to czy równie dostępne są w normalnym wyglądzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 tak to wszytko jest jorge ze zmienioną poligrafią i można je normalnie dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin_Pce 2 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Mam pytanie.Czy wszystkie produkty o nazwie Mistrzowie Ognia, to po prostu produkty Jorge o zmienionej poligrafii?I jeśli tak, to czy równie dostępne są w normalnym wyglądzie? Tak To produkty Jorge , tylko markety często zmieniają poligrafie aby wciskać ludziom byle jaki , często przepłacony towar(tesco). Rok temu Arctic w normalnej poligrafi na bazarze kosztował bagatela 40zł ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 K.K. 0 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Dzięki :smile: nie orientuję się w rzeczach z Biedronki, bo nigdy tam nie kupowałem, tylko ostatnio byłem ale tam tylko jakieś porozwalane wyrzutnie były i rakietki, opatrzone dumnym napisem Mistrzowie Ognia :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ponczo12496 23 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Dzięki :smile: nie orientuję się w rzeczach z Biedronki, bo nigdy tam nie kupowałem, tylko ostatnio byłem ale tam tylko jakieś porozwalane wyrzutnie były i rakietki, opatrzone dumnym napisem Mistrzowie Ognia :mrgreen: No wiesz ludzie już pokupowali było pójść wcześniej :???: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 K.K. 0 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Raczej dlatego, że Biedronka w której byłem była dosyć mała, z fajerwerkami były tylko 2 takie jakby platformy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
K.K. 0
Mam pytanie.Czy wszystkie produkty o nazwie Mistrzowie Ognia, to po prostu produkty Jorge o zmienionej poligrafii?I jeśli tak, to czy równie dostępne są w normalnym wyglądzie?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi