OoOmen 0 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Witam.Mam pytanie do mieszkańców Bydgoszczy. Mianowicie gdzie mogę kupić FP3 za przyzwoitą cenę? Proszę o odpowiedź, najlepiej w miarę możliwości szybką. Pozdrawiam. Cytuj
0 macieek95 1 Opublikowano 29 Grudnia 2009 O jeny.. dobra. To tak: w Fordonie na rogu skrzyżowania skarżyńskiego - twardzickiego jest rynek. Sprzedają tam FP3 Cytuj
0 OoOmen 0 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2009 A mógłbyś przy okazji podać cenę za ile jest paczka/ sztuka sprzętu? Cytuj
0 1qnBDG 0 Opublikowano 29 Grudnia 2009 W Namiotach ; Mianowicie NA Przeciwko Galeri Pomorskiej i Obok Kleina głownej ulicy ;[[ 2 zł /szt ;// Cytuj
0 OoOmen 0 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2009 Ok dzięki. Nie chcę zakładać kolejnego tematu dotyczącego prawie tego samego więc spytam tu.Czy wiecie gdzie dostane petardy Grom op.36szt TXP486? Cytuj
0 benny10 0 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Fp3N zawsze mozesz kupic 13zl/opakowanie na ul . chodkiewicza obok Asa ;] Cytuj
0 OoOmen 0 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2010 To blisko mnie, szkoda że wcześniej się tu nie odezwałeś.A to jest jakiś całoroczny sklep z fajerwerkami? Cytuj
0 benny10 0 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Nie jestem tu za bardzo znany wiec sie nie odzywam bo nie daje filmikow ;] , Nie, nie jest całoroczny tylko przed Sylwestrem jak wiekszosc sklepow , ale duzo tam wszystkiego maja , pelno wyrzutni ;] . Na Ul. Szajnochy masz tez jakas taka hurtownie , sa produkty od Jorga :> P.S Jedynie nie wiem gdzie sa Achtungi HE0008 ... Cytuj
0 R0phoe 0 Opublikowano 14 Listopada 2010 Wiecie gdzie dokładnie znajduje sie ten sklep na Chodkiewicza, na skrzyżowaniu jakiej ulicy lub chociaż jaki numer ulicy? Cytuj
0 Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 14 Listopada 2010 Dziwie się że chcesz kupować w sklepach jakiś i straganach,ceny wyższe itp za 10 zł na fajerwerkimarket dostaniesz te petardy a za 6,99 Fp3 small.Moim zdaniem bardziej opłaca kupować sie na fajerwerkimarket i tam zrobić zamówienie na parę paczuszek lub cały stuff. Cytuj
0 R0phoe 0 Opublikowano 14 Listopada 2010 Dzięki, ale pytałem się o sklep. Nie stać mnie aby specjalnie składać zamówienie za 30 zł i jeszcze dodatkowe 20 za przesyłkę Cytuj
0 1qnBDG 0 Opublikowano 14 Listopada 2010 Dla sprostowania !, to nie jest sklep tylko Namiot rozłożony! był w okresie sylwestra..Niedługo możliwe ze zaczną sprzedawac petardy na przeciwko kauflanda w blokach w sklepie gdzie byla kiedyś wyporzyczalnia ;Dteraz tam są art. sszkolne itp. tam zapewne bedą sprzedawać ;Dmoże sie ktoś podejsć i zapytac od kiedy ) Cytuj
0 R0phoe 0 Opublikowano 14 Listopada 2010 Dla sprostowania !, to nie jest sklep tylko Namiot rozłożony! był w okresie sylwestra..Niedługo możliwe ze zaczną sprzedawac petardy na przeciwko kauflanda w blokach w sklepie gdzie byla kiedyś wyporzyczalnia ;Dteraz tam są art. sszkolne itp. tam zapewne bedą sprzedawać ;Dmoże sie ktoś podejsć i zapytac od kiedy ) Nie pisałem o namiocie, no chyba, że zaszło jakieś nieporozumienie. Ten koło Kauflandu to masz na myśli ten w fordonie, na skarżyńskiego? Bo wiem, że tam też sprzedają. Cytuj
0 benny10 0 Opublikowano 24 Listopada 2010 To nie jest żaden namiot , tylko normalny sklepik jak kiosk . On jest obok Asa zawsze...Przynajmniej tanio jest bo 13zl za paczke 20szt Cytuj
0 R0phoe 0 Opublikowano 25 Listopada 2010 Mogę powiedzieć, że FP3 znajduje się w RR i na przeciwko w sklepie DIUNA, ale aż za 1zł za sztukę czyli 20zł za paczkę.EDIT: Zmienili cenę na 1.50zł ^_^ Cytuj
0 luxor 2 Opublikowano 25 Listopada 2010 Nie licz na to że coś Ci opuszczą. Musiałbyś kupić u nich za większą sumę żeby zeszli z ceny, no chyba że masz tam kogoś znajomego Cytuj
0 R0phoe 0 Opublikowano 25 Listopada 2010 Nie licz na to że coś Ci opuszczą. Musiałbyś kupić u nich za większą sumę żeby zeszli z ceny, no chyba że masz tam kogoś znajomego Nie wiem, ale warto się potargować. Po za tym robisz offtop. Cytuj
0 Gość zygu Opublikowano 29 Grudnia 2011 W tym sklepie koło asa sa tp2 podobne do fp3, za sztuke zaplacisz 1.5 , a za opakowanie (20 szt.)18 zl Cytuj
Pytanie
OoOmen 0
Witam.
Mam pytanie do mieszkańców Bydgoszczy. Mianowicie gdzie mogę kupić FP3 za przyzwoitą cenę?
Proszę o odpowiedź, najlepiej w miarę możliwości szybką. Pozdrawiam.
18 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi