grzesiek_mkl 0 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Firma: Śmieszek Symbol i nazwa: CF1606 Magma Ilość strzałów: 16 Cena: 15zł Zdjęcia:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0b11933d7abda316.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/52616da94b3a5f03.html Jest takiej samej wielkości jak The magic key z Triplexa. Ma ją mój kolega i dzisiaj ją odpali. Od razu mówię, że filmu nie będzie. Odpaliłem ją, i na tle marsa czy the magic key'a ani trochę nie odstawała. Bardzo ją polecam. Cytuj
Adixu14 0 Opublikowano 15 Listopada 2010 Czy ma moze ktos filmik tej wyrzutni? Bo chiałem zobaczyć jej efekty. Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 8 Grudnia 2010 To przecież za tą kasę lepiej kupić 2 kostki za 8.80 na promocji Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 8 Grudnia 2010 To przecież za tą kasę lepiej kupić 2 kostki za 8.80 na promocji Na jakiej promocji? Cytuj
bx2 6 Opublikowano 8 Grudnia 2010 na fajerwerkimarket.pl jest Jeśli masz na myśli Magic Keya, Backyard fun i sky buster to kostki te kosztują 9.99zł. Za 8.80 były w promocji która się skończyła jakiś miesiąc temu. Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Jeśli masz na myśli Magic Keya, Backyard fun i sky buster to kostki te kosztują 9.99zł. Za 8.80 były w promocji która się skończyła jakiś miesiąc temu. Dokladnie. Poza tym magma i sky buster sa na zamowienie, a magic keya w ogole nie ma. Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Czy ktoś mówi że teraz? ^^Ogólnie za taką kaskę lepiej kupić coś ciekawszego bądź dorzucić z 5-7 zł :rolleyes: Cytuj
grzesiek_mkl 0 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2010 Ale ta cena którą podałem to cena sklepowa, w którym picolo są po 2zł, także się tym nie sugerujcie. Pewnie jej normalna cena to około 10zł. Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Tak dla ścisłości to jest dokładnie ta sama kostka ci triplexowska magma różni się tylko poligrafią. W sumie jak nie masz innego wyjścia tylko kupować w takim drogim sklepie to możesz brać. Efekty są na prawdę dobre jak na tak niepozorną kostkę. BTW na fm już je nie ma a nowa cena na kostki z tej serii to 13,99Film wyrzutni: fps Cytuj
grzesiek_mkl 0 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2010 Tak szczerze mówiąc to nie ja ją kupiłem tylko taki jeden kolega i mi ją dał. Ja bym jej przecież nie kupił bo miałem już swój stuff. Cytuj
Udycz 0 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Bardzo fajna kosteczka ;D Polecam ale za tą cenę można wziąć marsa od jorge'a Yeahhh mój setny post ;D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi