Gość karmel5061 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Mam dwa achtungi w tym roku - ATN3 i P1212.Są dosyc duże i oto moje pytanie jak NAJBEZPIECZNIEJ je odpalić..... :oops: Cytuj
0 Nowatek 0 Opublikowano 30 Grudnia 2009 jesli masz lont to przyklej kawałkiem taśmy do siarki i podpal go jesli nie to postaw go na ziemi(nie trzymaj w ręku) i zapalniczka lub odpal inną petardę i tą petardą achtungaeh.., Mpi mnie wyprzedził ;p Cytuj
0 Gość karmel5061 Opublikowano 30 Grudnia 2009 jesli masz lont to przyklej kawałkiem taśmy do siarki i podpal go jesli nie to postaw go na ziemi(nie trzymaj w ręku) i zapalniczka lub odpal inną petardę i tą petardą achtungaeh.., Mpi mnie wyprzedził ;p a jak przykleję lont do siarki to na 100% ją odpali?? Cytuj
0 kamil 0 Opublikowano 30 Grudnia 2009 tak odpali tylko, że lont musisz przykleić tak do połowy siarki, żeby mieć już pewność, że odpali Cytuj
0 Mlody 0 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Ja w celu bezpiecznego odpalania dużych petard kupiłem włąśnie zapalniczke żarową która pali sie i w góre i w dół i nie gaśnie więc kłade takiego achtunga na ziemi zapalniczke ustawiam bokiem i odpalam Rok temu miałem tego mniejszego achtunga nie wiem jak sie nazywal bo sie nie interesowalem zabardzo fajerami ale odpaliłem w ręce wyrzuciłem 2sec po odpaleniu i akurat jak rzuciłem wybuchł w locie przed moimi oczami Cytuj
Pytanie
Gość karmel5061
Mam dwa achtungi w tym roku - ATN3 i P1212.Są dosyc duże i oto moje pytanie jak NAJBEZPIECZNIEJ je odpalić..... :oops:
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi