witam mam dwa pytanka zakupiłem kilka wyrzutni i 4 m lontu 1cm /s teraz pytanie czy jak do kleje na izolacje lont to będzie w porządku ? chodzi mi o to czy jak lat ze tak powiem uwolni się z pęczka będzie się stykał z wyrzutnią jak się będzie palił czy nie dojdzie do niekontrolowanego wybuchu
i drugie pytanko odnośnie JW408 jest to jedyna wyrzutnia z tych co mam która ma z dwóch stron lont jeden opisany jako lont a drugi jako fuse no2 - nie wiem o co chodzi z tym fuse no2 ????
Pytanie
sw354 0
witam mam dwa pytanka
zakupiłem kilka wyrzutni i 4 m lontu 1cm /s teraz pytanie czy jak do kleje na izolacje lont to będzie w porządku ? chodzi mi o to czy jak lat ze tak powiem uwolni się z pęczka będzie się stykał z wyrzutnią jak się będzie palił czy nie dojdzie do niekontrolowanego wybuchu
i drugie pytanko odnośnie JW408 jest to jedyna wyrzutnia z tych co mam która ma z dwóch stron lont jeden opisany jako lont a drugi jako fuse no2 - nie wiem o co chodzi z tym fuse no2 ????
czy podpala się oba czy tylko lont ?
z góry dzięki za odp.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi