Witam, dostałem Zestaw Rakiet tylko jest problem na zestawie nie pisze z jakiej firmy są rakiety. Po zestawie patrząć to jakieś niemiecke tak mi się wydaje. Przy okładce pisze Neuartige aufsehenerregende bombenraketen, rakiety sa z czarnym czubkiem w zestawie ich jest 8, Może wiecie jakie to rakiety ?? Jakieś info o,nich, oczywiście ten kto może je miał.
Na rakietach pisze coć takiego kod klasyfikacyjny 1.4G UN 0336 <NWP> nie moge znależć ich w necie ... znalazłem tylko filmy, na YT bombenrakete, ale raczej to nie one .. zdjęcia niestety nie mam, może jutro wrzuce.
Pytanie
Gość DreSzCzyK
Witam, dostałem Zestaw Rakiet tylko jest problem na zestawie nie pisze z jakiej firmy są rakiety. Po zestawie patrząć to jakieś niemiecke tak mi się wydaje. Przy okładce pisze Neuartige aufsehenerregende bombenraketen, rakiety sa z czarnym czubkiem w zestawie ich jest 8, Może wiecie jakie to rakiety ?? Jakieś info o,nich, oczywiście ten kto może je miał.
Na rakietach pisze coć takiego
kod klasyfikacyjny 1.4G UN 0336 <NWP> nie moge znależć ich w necie ...
znalazłem tylko filmy, na YT bombenrakete, ale raczej to nie one ..
zdjęcia niestety nie mam, może jutro wrzuce.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi