PkubaB 0 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Z roku na rok ludzie stają się bardziej nieuważni.Od 2,może 3 lat rano gdy wszyscy śpią zbieram se petardy które nie są odpalone.Wiadomo o co chodzi.Dużo ludzi na kacu i bierze rakiete wsadza do butelki zapomina o niej i bierze następną petarde do odpalenia.W tym roku znalazłem petarde KO203 rakiete T0510 i Baterie z triplexa Ballet.Też zbieracie :?: Cytuj
kubakuba08 0 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Ja dzisiaj znalazłem 16petard jorge jeszcze zapakowane i 2zwariowane żabki. Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Ja : Nitrobomb SP ko203-5 Achtung P1212 petarda kellera 6x FP3 Gaoo Cytuj
abuk 30 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Ja dzisiaj: -czerwona szelka z moździerza z biedry -pocisk z wyrzutni 25 mm -zapalarka - mam nadzieję, że jak przeschnie będzie działać Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Ja tak: Cyrkoblitze Kilka pikolaków Mini jakąś fontanne Rakietke od jorge taką malutką Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi