przemus_lw 0 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Mógłby mi ktoś powiedzieć czy po sylwestrze tanieją prtardy/fajerwerki? Czy moze ceny się nie zmieniają? Cytuj
0 luxor 2 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Jedynym miejscem gdzie fajerwerki mogą stanieć to markety. Nigdzie indziej raczej petard nie dostaniesz po niższych cenach Cytuj
0 Mar3kkk 0 Opublikowano 7 Stycznia 2010 ja np. kupiłem dzisiaj 2 paczki piratek z jorga fp-10 przeccenione z 8zł na 5zli 6szt jorge rockets jr08 za 5złw sklepiku na przeciwko mojej szkoly Cytuj
0 QbaFireworkS 0 Opublikowano 7 Stycznia 2010 W Hurtowniach zawsze są możliwe ceny,polecam hurtownie Cytuj
0 Mar3kkk 0 Opublikowano 7 Stycznia 2010 mam pytanie co do hurtowni jorge w czerwińsku ..czy jest ona czynna cały rok ? i czy mozna tam kupowac w detalu ? (jako osoba prywatna) i jak z cenami ?był ktoś tam ? bo ta hurtownia jest ok 50km ode mnie i jakby były ceny dobre to mozna byloby sie za rok przejechac tam Cytuj
0 QbaFireworkS 0 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Raczej nie jest cały rok otwarta no bo za wielu osób w ciągu roku nie chodzi po fajerwerki,prawda?musisz się tylko skontaktowac z tą hurtownią,facet ustala datę kiedy ci to sprzeda,wtedy jedziesz,kupujesz i git A W okresie sylwestrowym hurtownie powinny byc otwarte normalnie :smile: Cytuj
0 luxor 2 Opublikowano 7 Stycznia 2010 mam pytanie co do hurtowni jorge w czerwińsku ..czy jest ona czynna cały rok ? i czy mozna tam kupowac w detalu ? (jako osoba prywatna) i jak z cenami ?był ktoś tam ? bo ta hurtownia jest ok 50km ode mnie i jakby były ceny dobre to mozna byloby sie za rok przejechac tam Oni nie sprzedają w detalu. Nawet na ich teren nie wejdziesz Cytuj
Pytanie
przemus_lw 0
Mógłby mi ktoś powiedzieć czy po sylwestrze tanieją prtardy/fajerwerki? Czy moze ceny się nie zmieniają?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi