Bartosz 43 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Symbol - 1531Nazwa - Extreme LineZdjęcie - http://img46.imageshack.us/img46/9348/bp180.jpgFilm - Ilość strzałów - 12Kaliber - 30mmSuper wyrzutnia! Efekty są piękne i rozłożyste. Bardzo spodobał mi się lot pocisków. Najpierw lecą normalnie pionowo, a tuż przed wybuchem zaczynają wirować i sypać iskrami.A na koniec piękny, złoty finał. Polecam! Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 2 Stycznia 2010 No no, ładna, również miałem ją kupić ale nie było w hurtowni.Czy Ty kupowałeś te produkty SP? Mam nadzieje, że się troche do nich przekonałeś Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Bartosz ile za nią zapłaciłeś?? chyba coś koło 35zł sądząc po ilości strzałów i kalibrze Cytuj
Bartosz 43 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2010 Czy Ty kupowałeś te produkty SP? Mam nadzieje, że się troche do nich przekonałeś No ja, oczywiście, że ja:) A czy się przekonałem? Hmm... powiem tak - jeśli Tropic będzie dalej takie ceny dowalał jakie dowala, to pewnie przerzucę się na SP.Bartosz ile za nią zapłaciłeś?? chyba coś koło 35zł sądząc po ilości strzałów i kalibrze Dałem za nią 45zł, ale nie kupowałem bezpośrednio w SP. Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 2 Stycznia 2010 TFU! Miałem napisać, czy Ty kupowałeś w HURTOWNI SP... Cytuj
Bartosz 43 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2010 Nie kupowałem w hurtowni SP. Więc pewnie ta wyrzutnia jest tańsza niż 45zł Cytuj
Ben_sage 26 Opublikowano 27 Grudnia 2010 To nie wyrzutnia z lidra extreme line 12 szot za 17.99? Cytuj
Filip 5 Opublikowano 27 Grudnia 2010 To nie wyrzutnia z lidra extreme line 12 szot za 17.99? To nie jest ona. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi