Dragon 0 Opublikowano 9 Stycznia 2010 tylko ta cena są jakieś tańsze baterie tez NWP z dużym kalibrem? Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2010 No raczej nie ma tańszych. Bo za kaliber właśnie się dużo płaci :grin: Cytuj
p2008 0 Opublikowano 10 Stycznia 2010 A co to w ogóle za system odpalający był? 12 kanałowy - wiem :razz: Może jakieś foty, opis? Szukałem, lecz nie znalazłem... Cytuj
Dragon 0 Opublikowano 10 Stycznia 2010 no wiadomo ze więcej ale możne są jakieś z mniejsza ilością strzałów Cytuj
konrad65 0 Opublikowano 10 Stycznia 2010 A co to w ogóle za system odpalający był? 12 kanałowy - wiem :razz: Może jakieś foty, opis? Szukałem, lecz nie znalazłem... Zgadzam się z kolega można by dostać więcej informacje o systemie odpalającym ?????? Cytuj
wapster 0 Opublikowano 10 Stycznia 2010 A co to w ogóle za system odpalający był? 12 kanałowy - wiem :razz: Może jakieś foty, opis? Szukałem, lecz nie znalazłem... Zgadzam się z kolega można by dostać więcej informacje o systemie odpalającym ?????? serwerku(tak wnioskuje z IP) wydaje mi sie ze to chinska skrzynka z triplexu - u Ciebei an forum tego niepodali o wiadomosci...? Cytuj
konrad65 0 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Eh powiedz o co chodzi a nie usuwasz moje posty :roll: Cytuj
wapster 0 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Eh powiedz o co chodzi a nie usuwasz moje posty :roll: jezu napisalem Ci jaki system to jest... czego wiecej chcesz..?to nie temat do takich dyskusji.. Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 23 Lutego 2010 Pokaz wyszedł bardzo ładnie , szczególnie , że na finał została użyta wyrzutnia TB231 <WP> o kalibrze 55mm.Podobnie pokaz mały.Obydwa pokazy zachwycają synchronizacją i brakiem przerw dzięki zastosowaniu elektronicznego systemu odpalania (bez tego się jednak nie obejdzie).Teraz do wszystkich , którzy porównują ten pokaz do pokazu pro - talent(jeśli tak można nazwać wiedzę i znajomość produktów) kończy się na wybraniu i połączeniu wyrzutni oraz umiejętnym operowaniu palcem wskazującym.Identyczny efekt przy sprzyjających warunkach pogodowych i dużej ilości wolnego czasu oraz pomocy kolegów można uzyskać poprzez użycie zwykłego lontu(z pewnego źródła , bo jeśli wcześniej służył jako sznurówki to nic z tego nie będzie).Jeśli chodzi o sam pokaz wyszedł świetnie i tu nie ma się o co sprzeczać , ale jak czytam opinie niektórych i porównywanie do znacznie trudniejszego w zorganizowaniu i większym budżecie pokazu pro to zastanawiam czy jedynym pokazem jaki widzieli to otwarcie biedronki lub lidla. Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 23 Lutego 2010 Kilka uwag do twojej wypowiedzi.TB-231 jest NWPCo do zrobienia pokazu z lontem. Nie ma szans by za każdym razem się udało, chyba, że porządnie się nałoży efekt jednej wyrzutni na drugą. System jednak wymiata.Pod koniec mówiłeś o większej realizacji. Owszem już szykuję taką B) Cytuj
brenzo500 1 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Plusy;-świetny finał-duża róznorodność efektów- cały czas coś się dzieje Minusy;-troszkę mało kolorków-wyrzutnie na otwarcie niezbyt z sobą współgrały i pasowały do siebie-brak niektórych efektów jak na pokaz amatorski za taki budzet- myślę, że baterie można ułozyc było w troszke innej kolejości i widowisko wyzwalałoby wieksze emocjeMoja ocena;75/100PS; oceniałem duży pokaz Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Nie rozumiem minusu - troszkę mało kolorków. Jak spokojnie można znaleźć każdy kolor właśnie. Coś ci się chyba pomyliło :mellow:PS: Miały w ten pokaz dojść jeszcze 2 baterie ale coś się zwaliło (brokat i crackling) Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2010 źle dobrałeś kolory efektów o to mu chodzi :))))) Możesz jaśniej. Bo czegoś nie rozumiem Cytuj
marc 11 Opublikowano 14 Września 2010 Swietny Pokaz Gratulacje! Jakich katowek uzyles w koncowce pokazu? Cytuj
capensis 12 Opublikowano 1 Października 2010 to ng9 ma takie złote ogony? Bo myślałem że tylko niebieskie peonie Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 7 Października 2010 Na FM jest. Ale czy mają na stanie to nie wiem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi