firawerkoman 7 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Witam Stworzyłem ankietę która pomoże nam zorientować się jaki poziom sobą reprezentujemy. Ankieta jest pod patronatem Velibruma. Mam nadzieję że Wpa zrobi z niej ogłoszenie na forum. Bardzo proszę wszystkich użytkowników aby wypełniali ją rzetelnie zgodnie z prawną zajmie Wam to zaledwie parę chwil a dla nas będą to bardzo cenne informacje.http://www.ankietydlaciebie.pl/index.php?m...57-4b3fa6d1c7ddPozdrawiam Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Dokładnie, objąłem patronat medialny nad tą ankietą. Warto wypełnić, chociażby ze zwykłej ciekawości. Wyniki mogą się okazać ciekawe Cytuj
Mlody 0 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Wypełniłem, zajęło mi to 5 minut.Jeżeli tak mu zależy to wypełnijcie ankiete bo dużo czasu to nie zajmuje : )Na wszystkie pytania odpowiadałem szczerze ^^ Cytuj
TwiSssteR 0 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ankieta wypełniona dosłownie minutę zajęło jej wypełnienie Cytuj
PkubaB 0 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Powiem,bardzo dobra ankieta.Można z niej dużo się dowiedzieć.Mi to zajęło minutę,może dwie. Cytuj
Szatek185 1 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Fajna ankieta. Lubię rozwiązywać takie rzeczy . Zajęło mi to ~2 minuty Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Wypelnione, ale uwazam, ze w niektorych pytaniach powinna byc mozliwosc zaznaczenia kilku odpowiedzi. Cytuj
firawerkoman 7 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ja uważam podobnie jak Ponq Np w których bo to można w każdej chwili zmienić, co do pytania dotyczącego ilości czy jakości to tego nie zmienię od razu mówię... Cytuj
roberto5455 0 Opublikowano 3 Stycznia 2010 np. gdzie kupujesz stuff, jakie rodzaje fajerwerkow lubisz najbardziej Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Np. w pytaniu kiedy kupowalem stuff, jaki rodzaj fajerwerkow podoba mi sie najbardziej, ktora firma byla najlepsza... Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ludzie po co piszecie, ze wypełniliście?? Nic to nam nie da naprawdę :grin: Cytuj
firawerkoman 7 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2010 WYNIKI ANKIETYMiłe komentarze i wrażenia po ankiecie i jej wynikach. Co Was zaskoczyło a co było do przewidzenia. Co do ostatniego pytania oczywiste jest kto wybrał odpowiedź numer 5. Małe podsumowanie wkrótce. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 3 Stycznia 2011 A więc czas na tegoroczną ankietę. Link do niej: LINKZakończenie ankiety nastąpi 10 stycznia. Cytuj
MrArlo12FirefoksFan 1 Opublikowano 3 Stycznia 2011 wszystko uzupełniłem i wcisnołem zapisz ale wyniki mi nie wyskoczyły ;/ Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zapraszam wszystkich do wzięcia udziału w ankiecie. Im więcej osób tym lepiej. :rolleyes:LINK Cytuj
Misiek4242 1 Opublikowano 11 Stycznia 2011 własnie zobaczyłem tą ankiete xD miałem własnie dodac xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi