firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Witam Stworzyłem ankietę która pomoże nam zorientować się jaki poziom sobą reprezentujemy. Ankieta jest pod patronatem Velibruma. Mam nadzieję że Wpa zrobi z niej ogłoszenie na forum. Bardzo proszę wszystkich użytkowników aby wypełniali ją rzetelnie zgodnie z prawną zajmie Wam to zaledwie parę chwil a dla nas będą to bardzo cenne informacje.http://www.ankietydlaciebie.pl/index.php?m...57-4b3fa6d1c7ddPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Dokładnie, objąłem patronat medialny nad tą ankietą. Warto wypełnić, chociażby ze zwykłej ciekawości. Wyniki mogą się okazać ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody 0 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Wypełniłem, zajęło mi to 5 minut.Jeżeli tak mu zależy to wypełnijcie ankiete bo dużo czasu to nie zajmuje : )Na wszystkie pytania odpowiadałem szczerze ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiSssteR 0 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ankieta wypełniona dosłownie minutę zajęło jej wypełnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PkubaB 0 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Powiem,bardzo dobra ankieta.Można z niej dużo się dowiedzieć.Mi to zajęło minutę,może dwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szatek185 1 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Fajna ankieta. Lubię rozwiązywać takie rzeczy . Zajęło mi to ~2 minuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk2583 11 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Proszę bardzo wypełniłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterToster 0 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ja też wypełniłem zajęło mi to 2 minuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieek95 1 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Wypełniłem wczoraj wieczorkiem. Chwilke zajęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Wypelnione, ale uwazam, ze w niektorych pytaniach powinna byc mozliwosc zaznaczenia kilku odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawex122 0 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ja uważam podobnie jak Ponq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firawerkoman 7 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ja uważam podobnie jak Ponq Np w których bo to można w każdej chwili zmienić, co do pytania dotyczącego ilości czy jakości to tego nie zmienię od razu mówię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto5455 0 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 np. gdzie kupujesz stuff, jakie rodzaje fajerwerkow lubisz najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Np. w pytaniu kiedy kupowalem stuff, jaki rodzaj fajerwerkow podoba mi sie najbardziej, ktora firma byla najlepsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brenzo500 1 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Wypełniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar3kkk 0 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 już wypełniłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo :) 14 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Również wypełniłem,i nawet fajna ankieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ludzie po co piszecie, ze wypełniliście?? Nic to nam nie da naprawdę :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firawerkoman 7 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 WYNIKI ANKIETYMiłe komentarze i wrażenia po ankiecie i jej wynikach. Co Was zaskoczyło a co było do przewidzenia. Co do ostatniego pytania oczywiste jest kto wybrał odpowiedź numer 5. Małe podsumowanie wkrótce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 A więc czas na tegoroczną ankietę. Link do niej: LINKZakończenie ankiety nastąpi 10 stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrArlo12FirefoksFan 1 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 wszystko uzupełniłem i wcisnołem zapisz ale wyniki mi nie wyskoczyły ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Wyniki będą po zakończeniu ankiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zapraszam wszystkich do wzięcia udziału w ankiecie. Im więcej osób tym lepiej. :rolleyes:LINK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Ankieta zakończona, wyniki podam jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek4242 1 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 własnie zobaczyłem tą ankiete xD miałem własnie dodac xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi