luxor 2 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Symbol: U31439Nazwa Produktu: Lily MagnoliaIlość Strzałów: 16Kaliber: 1"Zdjęcie:Efekt: Zielone efekty z trzaskaniem.Film: http://www.youtube.com/watch?v=wSpLKFS6ODQCena hurtowa: 18.90 PLNMoja ocena: 8/10Moim zdaniem bardzo fajna i opłacalna kosteczka. Z początku jakoś nie byłem przekonany do jej kupna po obejrzeniu filmiku. Jednak wyrzutnia wyglądała na żywo po prostu cudnie. Efekty były okrąglutkie i widać że Triplex nie oszczędzało na barze :lol: . Szkoda tylko że ma jeden monotonny efekt. Jednak jak na 15 zł, które za nią dałem to tylko brać :grin: Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Użyłem tą kosteczke do pokazu świątecznego, i wcale się nie zawiodłem.Efekty nie są bardzo duże, jednak kolor zielony z craclingiem tworzy ciekawe połączenie.Polecam 8/10 Cytuj
wapster 0 Opublikowano 25 Marca 2010 Jak to małe kostki do zabawy fajneFilmik mojego autorstwa.http://www.youtube.com/watch?v=0ZDr_vp99-I Cytuj
Gość DreSzCzyK Opublikowano 25 Marca 2010 dynamiczna kostka, przede wszystkim tania do ceny kalibru 9/10 Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Wyrzutnia,która bardzo mile mnie zaskoczyła,bo na filmikach nie prezentowała się zbyt dobrze,ale z racji tego,że na ostatniego Sylwestra postanowiłem kupić dużo szesnastek o mniejszym kalibrze wziąłem tę kostkę.Jestem z niej bardzo zadowolony,bo efekty były duże a trzask bardzo efektowny i głośny.Polecam! Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 6 Stycznia 2015 No to ty musiałeś mieć jakąś wyjątkowo dobrą. Bo mojego sąsiada miała mizerne rozpryski a do tego z cztery strzały miały efekt jak przy wyrzutni punk. Huk bez efektu. Nie zbyt przypadła mi do gustu ale nie odradzam, są większe buble ale ja już jej na pewno nie wezmę. Cytuj
TomekNysa 3 Opublikowano 6 Stycznia 2015 U mnie była bardzo słaba Nawet wszystkie kostki 20 milimetrów miały większe i ładniejsze efekty od niej. Więcej jej nie kupie. Cytuj
Pawlak 0 Opublikowano 6 Stycznia 2015 no to jestem w szoku, miałem ją w tego sylwestra i absolutnie mnie zaskoczyła, potężny huk i ogromne efekty, wystarczy na moim filmiku całego sylwestra porównać ja do reszty i widać ze na prawdę warta uwagi Ja polecam w 100% Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi