FireMan 0 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Nie wiem jak wy , ale ja mam zawsze w grudniu jakąś fobie.Zawsze na początku wydaje mi się , że sylwek może sie nie udać, wydaje mi się , że nie będe miał firów , i śni mi się , że jest sylwek , a ja nie mam nic , albo bardzo mało.Z wami też tak jest ?? Cytuj
bedzio 0 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Pisałem w innym temacie że też mam ten sen, jak wiele osób z tego forum. Teraz miałem fajny sen, mianowicie że o 6 rano patrzę a tu za moim domem ciężarówka Jorge'a wypełniona fajerwerkami i nie ma kierwocy no i sobie to wszystko "zabrałem" xD. Cytuj
guska076 0 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Wy to juz jesteście nieźle zakręceni, fajerwerki wam sie śnia po nocach :grin: Cytuj
klopsik92 0 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Ja często przez fajerwerki nie mogę zasnąć ,a jak zasne to śni mi się jak odpalam raiety i achtungi !! Cytuj
cinek609 1 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Poprostu mamy fobie na tle fajerwerkow:DRowniez zdarzaja mi sie podobne sny oraz mam przeczucie ze nie bede mial wystarczajacej ilosci kasy na zakupy:P Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Ja się zawsze boję przed sylwkiem, że mój pokaz może się nie udać, coś źle połącze lontem, jakiś niewypał będzie itp. Cytuj
bedzio 0 Opublikowano 4 Grudnia 2006 A ja zasypiam dopiero o 3 w nocy gdy już nie mam siły oglądać mojego stuffu. xD Cytuj
matejson 0 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Ja się zawsze boję przed sylwkiem, że mój pokaz może się nie udać, coś źle połącze lontem, jakiś niewypał będzie itp. Niestety lepiej zawsze brać to pdo uwage :roll: I jak się stanie powiedzieć - no trudne i strzelać dalej :razz: PS, myślałem, że ja jestem pokiciany z fajerwerkami, ale do czasu kiedy zobaczyłem to forum i wasze posty :lol: Cytuj
Pyro man 0 Opublikowano 8 Listopada 2007 ja często przez fajerwerki nie mogę zasnąć Mam tak samo :razz: Cytuj
Gość Felix Opublikowano 8 Listopada 2007 hahaha ja tak nie ma ani razu fobi ludzie lekarz ! hehe jedyne co mam to radochę Cytuj
Pyro man 0 Opublikowano 8 Listopada 2007 To nie fobia tylko pasja :twisted: PS. Pisz w Wordzie i wklejaj na forum, bo musiałem pięć razy czytać twój post zanim dowiedziałem się o co w nim chodzi :neutral: Cytuj
Saek 1 Opublikowano 8 Listopada 2007 Wogóle człowiek tak ma, że jak oczekuje jakiegoś wydarzenia lub rzeczy w które się angażuje to ma niespokojne sny na ten temat. Też tak miewam i to dotyczy różnych rzeczy, np urządzeń elektronicznych które buduje :o), itd. Cytuj
jano 0 Opublikowano 8 Listopada 2007 Przed sylwkiem to wszyscy jesteśmy podnieceni i nie możemy zasnać. :mrgreen: :mrgreen: Cytuj
gorgol 0 Opublikowano 8 Listopada 2007 Może nie mówcie wyrazów, które są dla was niezrozumiiałe typu 'fobia' ... fobia to chorobliwy lęk przed czymś, jak już to przysłowiowego 'świra' na punkcie fajerwerków...co do takich przeczuć, snów na temat fajerwerków, to mam bardzo rzadko... ponieważ moją główną pasją jest kosz (ale o nim też rzadko snię)... Cytuj
FireMan 0 Autor Opublikowano 8 Listopada 2007 Powiem tak.Większość osób na forum nie ma jeszcze 16 lat.Są oni zależni od rodziców i nie mają do końca pewności (w okresie październik-grudzień) ile i jakie fajerwerki będą mieli , a kupują często w ostatniej chwili w marketach.Ci , którzy kupują ile chcą i gdzie chcą mają problemy z przeczuciami i koszmarami , niemogąc doczekać się godziny 0.To tylko moja opinia wynikająca z powyższych postów. Cytuj
Gość Felix Opublikowano 8 Listopada 2007 To nie fobia tylko pasja :twisted: PS. Pisz w Wordzie i wklejaj na forum, bo musiałem pięć razy czytać twój post zanim dowiedziałem się o co w nim chodzi :neutral: eh chyba nie czytałeś pierwszego postuNie wiem jak wy , ale ja mam zawsze w grudniu jakąś fobie. a że nie zrozumiałeś to co na to poradzę ? Cytuj
gorgol 0 Opublikowano 8 Listopada 2007 niezgodzę się z Tobą FM .... bo co do zakupów dla przyjemności typu własnie: fajerwerki, gra, itp. nie jestem zależny od rodziców (całą kasę jaką mam to albo od dziadków albo z bukmacherki i takiej tam 'pracy') rzadko dostaje kase od rodziców..... baaardzo rzadko, tym samym rodzice nie kontrolują na co wydaję kasę.... co jest spowodowane zapewne ich zaufaniem do mnie co bardzo doceniam :-) ...moim zdaniem te wszystkie sny, przeczucia są spowodowane poprostu tym, że dla większości tutaj fajerwerki to nie zwykła zabawa tylko pasja, ludzie tacy mają obsesję na punkcie fajerłorksówja np. jak jestem długo bez kosza, to dostaje powoli do głowy ;-)takie moje zdanie ;-) Cytuj
Fear 0 Opublikowano 23 Listopada 2007 ja to zawsze przed kupowaniem fajerwerek (3 tyg. przed) ma takei coś w tej mojej główce, że zdaję mi się, że nie będe miał jednak kasy, że zgubie, ktoś ukradnie i nie będe miał fajerwerek... takie dziwne przeczucia od 5 lat i nic na to nie poradze, pomimo, ze już mam kase zawsze taka mała schizka się wytworzy... Cytuj
klopsik92 0 Opublikowano 24 Listopada 2007 ja zawsze po fajerwerki jeżdzę z mamą i zawsze jak widzi za ile kupuje to mówi że nie zadużo i żebym zostawił pieniądze w domu i odłozył na coś i wtedy robi mi się smutno że tyle wydałem ale przychodzi sylwester i uczusia te mijają ale po nowym roku znowu wracają i jest mi trochę żal że wydałem tyle pieniędzy i poszły z dymem :neutral: Cytuj
Urwis 0 Opublikowano 24 Listopada 2007 a mi wogole nie szkoda tych 1400 zeta co roku kupuje i nigdy sie tym nie przejmowalem Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 24 Listopada 2007 Dla niektorych to duzo kasy i szkoda tyle wydac a drugim nie i wcale im nie zal;) A ja zawsze przed sylwkiem tak glupio sie czuje nie wiem czemu Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 24 Listopada 2007 mi się też kiedys sniło ża był sylwester i było juz ciemno i wszystkie sklepy były zamkniete a ja miałem tylko zestaw joker :cry: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi