mazii23 0 Opublikowano 24 Listopada 2007 Ja się tylko modle żeby w Sylwka nie wiało bo mnie chyba szlag trafi i dobrze by było jakby jakiś śnieg spadł i przymroziło bo dawno tego u nas w Poznaniu nie było :mrgreen: Cytuj
Pyro man 0 Opublikowano 25 Listopada 2007 i wtedy robi mi się smutno że tyle wydałem ale przychodzi sylwester i uczusia te mijają ale po nowym roku znowu wracają i jest mi trochę żal że wydałem tyle pieniędzy i poszły z dymem :neutral: Mam tak samo jak ty... Cytuj
gojat 0 Opublikowano 26 Listopada 2007 ja mam takie dziwne przeczucia(głupie) że wydam kase przed sylwkiem na co innego, a jak tata zapytał sie mnie przedwczoraj czy nie lepiej byłoby sobie kupić coś "bardziej pożytecznego" to nad tym troche myślałem ale jednak wydam wszystko co będę miał na fajerwerki. I jeszcze jedno jak w tamtym roku miałem swój pierwszy stuff to wszystko trzymałem w szufladzie i codziennie po kilka razy srawdzałem sobie i byłem z siebie dumny że wogule coś kupiłem Cytuj
mantis 433 Opublikowano 25 Listopada 2023 Czasami dziwne sny wchodzą, że pada deszcz i nie da się odpalić, ale ostatecznie każdy sylwek historycznie był u mnie udany. Na początku jest lekki zgiełk w głowie, że przyjdą goście, a ja nie zdążę wynieść pudeł z wyrzutniami na pole pokazowe, albo że odpalając następną wyrzutnię, jakaś inna wcześniej już odpalona wyrzutnia wystrzeli zagubiony pocisk, ale nigdy tak się nie stało i zawsze było git. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi