Pompa sylwestrowa minęła, więc myślę, że pomożecie.Od razu na wstępie proszę doświadczonych użytkowników o pomoc i bynajmniej nie chodzi mi tu o doświadczenie z oglądania filmików na youtubie.Chcę same sprawdzone wyrzutnie, bo bardzo zależy mi na dobrym efekcie. A więc zbliżają się moje urodziny i chce zrobić skromny pokaz, który ma wynieść 60 PLN Na początku poradziłem się naszego formułowego profesjonalisty-mpiwowskiego i zaproponował: JW90, JW168, Pluton/NG9 i zrobiłem to w kolejności Pluton,JW168 i na finał JW90 (na wstępie dam parę stroboskopów dużych dla podgrzania atmosfery ) Masz inny, ciekawszy plan? Byłbym bardzo wdzięczny żebyś mi go zaproponował.
No i jeszcze jedno pytanie-łączę wyrzutnie lontami ... ile potrzebuję metrów, żeby nie waliły w tym samym czasie?
Pytanie
Mati88 1
Pompa sylwestrowa minęła, więc myślę, że pomożecie.Od razu na wstępie proszę doświadczonych użytkowników o pomoc i bynajmniej nie chodzi mi tu o doświadczenie z oglądania filmików na youtubie.Chcę same sprawdzone wyrzutnie, bo bardzo zależy mi na dobrym efekcie.
A więc zbliżają się moje urodziny i chce zrobić skromny pokaz, który ma wynieść 60 PLN
Na początku poradziłem się naszego formułowego profesjonalisty-mpiwowskiego i zaproponował:
JW90, JW168, Pluton/NG9 i zrobiłem to w kolejności Pluton,JW168 i na finał JW90 (na wstępie dam parę stroboskopów dużych dla podgrzania atmosfery )
Masz inny, ciekawszy plan? Byłbym bardzo wdzięczny żebyś mi go zaproponował.
No i jeszcze jedno pytanie-łączę wyrzutnie lontami ... ile potrzebuję metrów, żeby nie waliły w tym samym czasie?
Z góry dziękuje za pomoc!
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi