Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No właśnie macie swoje "Piro Półki" a może "Piro Szafki" gdzie trzymacie swoje zdobycze :?: :P

Ja jak tylko znajde czas (Może jutro) dam zdjęcie mojej Piro Półki Zapraszam do dawania fotek i opisów co tam macie itp. itd. ;Pć

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A to moja Piro skrytka za wersalką :mrgreen: :mrgreen:

Opublikowano

Napiszę co tam mam jutro !! I dam zdjęcia !!

Opublikowano

ja swoje fajerwerki kładę na szafie i trzymam w półce.

Opublikowano

Ja do żadnych "piro półek", ani "piro szuflad" swoich fajerwerków nie chowam.
Trzymam je za zasłonami obok kaloryferów :mrgreen: (chyba sie nie zapalą..... :grin: :mrgreen: )

Opublikowano

Ja mam 15 kilogramową metalową skrzynkę i chowam tam drobiazgi. Niedługo dam zdięcia.

MOD: Poprawa rażącej ortografii.

Opublikowano

Przepraszam za tego posta nie na temat, ale po prostu te błędy Żuka (i nie tylko) tak rażą, że nie da się czytać!!!
Nie okaleczajcie tak języka polskiego!!!!
Jeżeli macie problem z jakimś słówkiem to zerknijcie do słownika ortograficznego!

Opublikowano

Sprzęt trzymam w łóżku. A mianowicie w dziurze w materacu. :D

Opublikowano

Ja chowam w szafie z ubraniami :cool:

Opublikowano

Ja wszystkie fajerwerki chowam w ,,magicznym,, pudełku :cool::cool:

Opublikowano

Ja wszyskie fajerwerki trzymam dużym, tekturowym pudle które ładnie pooklejałem brązową taśmą. Rakiety trzymam oddzielnie (duże za łóżkiem, a te mniejsze w pudlach na klawiatury...). Odzielnie (w innym pudle, mniejszym) trzymam fajerwerki robione własnoręcznie razem z materiałami potrzebnymi do ich robienia (w słoikach odzielnie cukier, węgiel itd). Zapałki i zapalniczki walają się u mnie wszędzie na półkach.

Opublikowano

ja w zeszlym roku trzymalem wszystko w kartonach,ale niektore rakiety sie niemiescily i teraz zamierzam trzymac je na polce :grin:

Gość hades
Opublikowano

Saek, to taka forma kołysanki? xD.

Ja cały stuff trzymam (na razie) na szafie. Jak przyjdzie do mnie paczka z vmax2 to będzie trzeba znaleźć inne miejsce.

Opublikowano

A ja swoje (narazie)na pułce. Puźnej będe je trzymał na ławie

Opublikowano

Ja swoje trzymam najczęściej w szafce albo pod łóżkiem :razz: .
Jak zrobie to dam wam zdjęcie :grin:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja swoje trzymam pod stolem xD

Opublikowano

narazie zdjecia nie daje ale postaram sie o to.
moja piro polka jest w mojej komodzie zrobilem takie malutkie drzwiczki na kludke dlatego nikt sie do tego nie dobierze! :grin: :cool:

Opublikowano

Ja zrobiłem sobie specjalną półkę i są tam same fajerwerki ... Fotki nie dam bo nie mam aparatu ;(

Opublikowano

A ja trzymam wszystkie mniejsze rzeczy w skrzynce do narzędzi, a resztę pod łóżkiem albo na szafie :)