Matti 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Ja trzymam na polce w regale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K@M!L 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 hah ja w szafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Ja trzymam moje wszystkie fajerwerki pod biórkiem :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Oto moja piropółka jest tam duużo miejsca na fajerwerki Ta półka jest zasuwana także fajerwerki się nie kurzą Oto fota: http://patrz.pl?117804 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyro man 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Ja większe fireworksy trzymam w garderobie :grin: a hukowce itp. w regale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xSound 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Ja fireworki trzymam na szafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matti 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zapytam tutaj, bo nie chce zakladac po jedno pytanie oddzielnego tematu, a spytac tutaj mysle ze moge bo pytanie poniekąd zwiazane z tym tematem.Chciałem się dowiedziec czy coś sie stanei jak sie bedzie w warunkach domowych tj. wlasnie gdzies w polce przetrzymywac fajerwerki dluzej tak okolo ja wiem 10 miechów czy nic im sie nie stanie tj. czy na przyklad nie zwietrzeja czy nie zawilgotnieja.Proszę o poważne potraktowanie mojego pytanie.Bo chodzi mi o to, że na przykład bym se kupil juz troche fajerwerkow na przyszly rok bo teraz mam troche kasy po swietach a poza tym nie ma co ukrywac drozeja z roku na rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 A o to moja PiroPółka .Są to 2 pudełka , na których leży to co się nie zmieściło , a reszta jest z boku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zapytam tutaj, bo nie chce zakladac po jedno pytanie oddzielnego tematu, a spytac tutaj mysle ze moge bo pytanie poniekąd zwiazane z tym tematem.Chciałem się dowiedziec czy coś sie stanei jak sie bedzie w warunkach domowych tj. wlasnie gdzies w polce przetrzymywac fajerwerki dluzej tak okolo ja wiem 10 miechów czy nic im sie nie stanie tj. czy na przyklad nie zwietrzeja czy nie zawilgotnieja.Proszę o poważne potraktowanie mojego pytanie.Bo chodzi mi o to, że na przykład bym se kupil juz troche fajerwerkow na przyszly rok bo teraz mam troche kasy po swietach a poza tym nie ma co ukrywac drozeja z roku na rok Ja trzymam kilka rzeczy od roku, przez pół roku leżały w szufladzie przy piecu do ogrzewania, jakoś wszystkie trzymają Jedynie co to z wirujących bączków proch się kruszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matti 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Aha dzieki ps.co do bączków to u mnei proch sie z nich wysypuje a kupilem je 2 dni temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol E 0 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 skoro kazdy gada tu o piro półkach to ja tesh zrobie se taką ale na petardy i inne a rakiety i wyrzutnie schowam pod biurkow 2007/08 dam fote swego stuffu i pro półki !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xSound 0 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Oto moja PIROszuflada, z tym co uzbierałem od sylwestra ;P Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi 0 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Tez sobie zrobie taka piro polke fajnie takie cos wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kendzior 0 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 ja se zrobie z desek i bede tam ttrymal petardy,wulkany i karabinki a wieksze a biurku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dako 1 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Ja niemam piro półki arsenał trzymam przy szafie^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolexis 0 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Ja trzymam w komodzie w drugiej szufladzie od góry dobrze mi służy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 a mi to co zostanie trzymam na szafie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepi 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 ja mam taką szawke na klucz zamek bradzo mocny i tam trzymam fajerwerki :razz: a po za tym różne pierdółki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 A mi się teraz piro półka zamieniła w piro pokój bo wszędzie mam teraz fajerwerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xSound 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Mpiwowski, nie dziwota, jak masz tyle fajerwerków... ;p. W rzyszłym roku będziesz miał PIROdom, a jeszcze w następnym PIROblok.Ja póki co nie mam żadnych fajerwerków, ale jutro ide po jakieś, więc znajdę jakieś ciekawe miejsce. Zrobię fotkę i umieszcze ;D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yusha 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Ja też nie mam piro półki wszystko trzymam na szafie otwieram te folie po zestawach i wyciągam wszystko robię zdjęcie stuffu i segreguję... :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Felix1 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 A ja sobie pozwolę odkopać temat, na razie nie dostałem fajerwerków z JORGE ani fajerwerkimarket to to co mam trzymam sobie komodzie :mrgreen: 1 szuflada http://img122.imageshack.us/img122/4981/99978059og7.jpg 2 szuflada http://img242.imageshack.us/img242/2026/16258549jo5.jpg3 szuflada http://img385.imageshack.us/img385/4820/58380031ew0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar3kkk 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Ja mam wszystko na komodzie:http://achtung111.fotosik.pl/albumy/561098.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieJ 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Wyniosłem raklamówki ze starymi ubraniami do piwnicy i mam w szafie specjalną półkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poki 17 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Ja trzymam wszystko wraz z bratem na stoliku u mnie w pokoju. Tegoroczny zestaw zaprezentuje w weekend,bo narazie jest 1/3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi